Εντυπωσιακή τελετή λήξης του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του Αστέρα Μεσολογγίου

Πραγματοποιήθηκε, χθες, Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 το βράδυ η τελετή λήξης του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του Αστέρα Μεσολογγίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου.

Πριν την έναρξη της εκδήλωση, η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ευχαρίστησε αρχικά τους γονείς των παιδιών για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους απέναντι στο Σύλλογο όλα τα χρόνια που λειτουργεί το Τμήμα Ενόργανης καθώς και για τη παρουσία τους στην εκδήλωση. Επίσης, ευχαρίστησε τη Σχολική Επιτροπή και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεσολογγίου για τις διευκολύνσεις που παρέχουν για τη λειτουργία του Τμήματος ενόργανης, όπως και τον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου για την συμπαράστασή του για την εύρυθμη λειτουργία της Ενόργανης στο σχολείο του.

Με τη σειρά της η Υπεύθυνη του Τμήματος Ενόργανης του Συλλόγου μας κα Έντση Ευθυμίου αρχικά ευχαρίστησε όλους τους γονείς των παιδιών για την συνεργασία καθ’ όλη τη χρονιά και εξήγησε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Τη τελετή λήξης την παρακολούθησαν γονείς, συγγενείς και φίλων των παιδιών που πλημμύρησαν το Κλειστό Γυμναστήριο, απολαμβάνοντας πραγματικά το εντυπωσιακό πρόγραμμα διάρκειας δύο ωρών περίπου που παρουσίασαν οι αθλήτριες και οι αθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής.

Το ζεστό χειροκρότημα όλων μας στο τέλος της τελετής ήταν το τελικό επισφράγισμα της εντυπωσιακής παρουσίασης των παιδιών μας και η γλυκιά ανταμοιβή της Γυμνάστριας κας Ένστη Ευθυμίου!!!

Τις επόμενες μέρες στο site του Αστέρα Μεσολογγίου θα ανεβάσουμε πολλές φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση για τους γονείς που ενδιαφέρονται να δουν.

ΠΗΓΗ: https://www.asterasmessolonghi.gr/2022/06/24/entyposiaki-teleti-lixis-toy-tmimatos-enorganis-gymnastikis-toy-astera-mesologgioy/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση