Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα χασίς και όπλα

Δενδρύλλια κάνναβης, μεγάλη ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης και όπλα εντόπισαν οι αστυνομικοί σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Παράλληλα μετά τις έρευνες στην περιοχή του Μυλοποτάμου συνελήφθησαν δυο έλληνες για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά και όπλα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί συνεργαζόμενες ομάδες της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησαν επιχείρηση με έρευνες σε σπίτια, στάνες και εξωτερικούς χώρους συγκεκριμένων προσώπων, τοποθεσίες και μέρη τα οποία κατέχουν και χρησιμοποιούν από κοινού οι δύο Έλληνες.

Από τις έρευνες βρέθηκαν να καλλιεργούνται σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά 64 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως τρία μέτρα, ευρισκόμενα μέρος αυτών στο στάδιο της συγκομιδής.

Επιπλέον κατασχέθηκαν συνολικά: «15 κιλά και 710 γραμμάρια κάνναβης η οποία ήταν στο στάδιο της αποξήρανσης, πολεμικό όπλο τύπου (Kalashnikov) με ξιφολόγχη, 2 γεμιστήρες του πολεμικού όπλου, 2 πιστόλια με τις γεμιστήρες του, 474 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 200 γραμμάρια εκρηκτική ύλη, ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων».

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση