Λευκάδα: Ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου ο προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία (video)

Ένοχος ομόφωνα ,για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας με τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή, επιτήρηση και απαγόρευση προσέγγισης ή επικοινωνίας με την παθούσα, κρίθηκε νωρίτερα ο προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας.

Για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κρίθηκε αθώος, λόγω παραγραφής του.

Η δικαστική διαδικασία που διήρκησε τρείς ημέρες ολοκληρώθηκε νωρίτερα και αφού είχαν αγορεύσει τόσο η πολιτική αγωγή, ο δικηγόρος, Τάσος Ντούγκας όσο και η υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Χριστ. Παλιογιώργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της την δεύτερη ημέρα της δίκης η Εισαγγελέας της Λευκάδας είχε προτείνει την πλήρη αθώωση του κατηγορούμενου.

Ο κατηγορούμενος προπονητής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δίκης άσκησε έφεση και θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Αγρίνιο.

Δικαιωμένος δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της δίκης στο lefkadapress ο δικηγόρος της παθούσας , Αναστάσιος Ντούγκας ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι ασκήθηκε έφεση και ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Η παθούσα αμέσως μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου ανακουφισμένη έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ιδιαίτερα συγκινημένη και δηλώνοντας δικαιωμένη για την μάχη που έδωσε.

ΠΗΓΗ: lefkadapress.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση