Βασίλης Κικίλιας:Η Ναύπακτος μπαίνει δυναμικά στο χάρτη της Τουριστικής ανάπτυξης-“Προτρέπω όλους να κάνουν διακοπές στη Ναύπακτο”

Τη Ναύπακτο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί,ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας

Ο υπουργός,είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στο δημαρχείο με το δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα,ενώ παρόντες ήταν ο βουλευτής του νομού Σπήλιος Λιβανός και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Αμφότεροι,μετά τη σύσκεψη έκαναν δηλώσεις τονίζοντας (ο κ.Γκίζας) την παρουσία του υπουργείου σε περιοχές οι οποίες μπορούν να αναπτύξουν τουριστική εξωστρέφεια,όπως φυσικά είναι η Ναύπακτος.Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της συνεργασίας τόσο με την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας,αλλά και το υπουργείο

Η Ναύπακτος μπαίνει δυναμικά στο χάρτη της Τουριστικής Ανάπτυξης δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργος Τουρισμού.Ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι γίνονται σημαντικά πράγματα στην περιοχή και το υπουργείο συνδράμει με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση.Αναφέρθηκε στη συνδυαστική παρουσία βουνού και Θάλασσα,τα τοπικά προιόντα και σε συνδυασμό με το σημείο που βρίσκεται και τις ανταγωνιστικές τιμές αποτελεί πόλο έλξης για τον καθένα.

Το νέο ΕΣΠΑ,χωροθέτηση της Μαρίνας αλλά και το ενδιαφέρον του ιδιωτικού τομέας με εισρροή κεφαλαίων από το εξωτερικό αποτελούν θετικά στοιχεία για την τοπική ανάπτυξη.Κλείνοντας,ο κ. Κικίλιας προέτρεψε όλους τη Ναύπακτο για τόπο των καλοκαιρινών και όχι μόνο διακοπών τους.

Η Ναυπακτία αποτελεί έναν παγκόσμιο προορισμό ενβαλλακτικού τουρισμού,δήλωσε με τη σειρά του ο βουλευτής της Ν.Δ.Σπήλιος Λιβανός.Διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα,είναι ο ωστόσο ένας μαγικός τόπος, με φιλόξενους ανθρώπους και ανταγωνιστικές τιμές

Η θάλασσα της περιοχής είναι μαγική, η ιστορία και ο πολιτισμός απίστευτοι,όπως και ο ορεινός όγκος που προσφέρει μοναδικές απολαύσεις.

Η επίσκεψη για μια ακόμα φορά του υπουργού στη δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Ναύπακτο,τοποθετεί ένα ακόμη πετράδι στο στρέμμα της δυτικής Ελλάδας που είναι η Ναύπακτος.Μια πόλη που ήδη έχει μπει δυναμικά ως τουριστικός προορισμός.Και αυτό από μόνο του λέει κάτι.Είμαστε ένας άξιος προορισμός και ως δυτική Ελλάδα και ως Ναύπακτος και είναι κάτι που θα συνεχίσει να επιτυγχάνεται μέσα από τις διαρκείς προσπάθειες αφού ως δυτική Ελλάδα είμαστε ένας προορισμός και εύκολα προσβάσιμος και υπέρχος και ένας οικονομικός εν τέλει προορισμός.

Ο δήμος Ναυπακτίας,δια του αντιδημάρχου Πολιτισμού Ντίνου Τσουκαλά,πρόσφερε στον υπουργό ένα αναμνηστικό της πόλης της Ναυπάκτου με την ευκαιρία των εορτασμών των 450 ετών από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου και τα οποία είχαμε εορτάσει πέρυσι.Για το λόγο αυτό,ο κ. Γκίζας δεν παρέλειψε να καλέσει και επίσημα με πρόσκληση τον υπουργό,να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του Οκτωβρίου.

Ακολούθως ο κ. Κικίλιας μετέβη στα γραφεία της Ομοσπονδίας και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της τοπικής αγοράς, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τοπική ζυθοποιία και συσκευαστήριο Μελιού.

ΠΗΓΗ: https://www.nafpaktianews.gr/%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%82%ce%b7-%ce%bd%ce%b1%cf%8d%cf%80%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9/

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση