Αποκλειστικό – Αγρίνιο: Σοβαρές υλικές ζημιές από ανεξέλεγκτη πορεία αυτοκινήτου (Photos)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα της Παρασκευής 1 Ιουλίου 2022, στο Αγρίνιο.

  • Μεθυσμενος οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου, διέγραψε μια τρελή πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Agrinio365 Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) ότι το υπαίτιο όχημα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου και προς το κέντρο της πόλης, προσκρούοντας με σφοδρότητα σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κατά μήκος των δρόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Agrinio365 Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr), σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε πολλά οχήματα και ολική καταστροφή σε τουλάχιστον δύο από αυτά.

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ ο οδηγός δε φαινόταν να αντιλαμβάνεται το μέγεθος των ζημιών που είχε προκαλέσει.

Η πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε στη διασταύρωση των οδών Ευτυχίας Καλύβα και Αλεξοπούλου, κοντά στο Σταθμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, όταν άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, και να απομακρύνουν τον οδηγό από το όχημά του, παρά τη θέλησή του.

Ο οδηγός, με την παρέμβαση των Αστυνομικών Αρχών, συνελήφθη και οδηγήθηκε ελαφρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

ΠΗΓΗ: https://antenna-star.gr/apokleistiko-agrinio-sovares-ylikes-zimies-anexelegkti-poreia

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση