ΠΑΣΟΚ : Οι υποψηφιότητες που έκλεισαν και αυτές που είναι σε … αναμονή

«Καυτές» αναμένονται οι εξελίξεις στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακακρνανία μέσα στον Ιούλιο. Μέσα στον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο και σύμφωνα με πληροφορίες εκτός τριών υποψηφιοτήτων οι υπόλοιπές… ελέγχονται.

Η μόνη σίγουρη υποψηφιότητα είναι αυτή του νυν βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Ο Ναυπάκτιος βουλευτής, είναι δυο φορές εκλεγμένος και αναμένεται να δώσει σκληρή μάχη για να καταφέρει να μπει για τρίτη φορά στη βουλή.

Η επόμενη υποψηφιότητα έρχεται από την περιοχή της Αμφιλοχίας. Πρόκειται για τον γιατρό Βαγγέλη Γάκη. Ακούγεται ότι ο κ. Γάκης έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με ψηφοφόρους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νομό όλο το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα αθόρυβα και σε περίοδο που κανείς δεν συζητούσε για εκλογές. Ο ίδιος κρατά χαμηλό προφίλ και όπως φέρεται να υποστηρίζει θα μιλήσει επίσημα όταν ο Ανδρουλάκης ανακοινώσει το όνομα του ως υποψηφίου για την Αιτωλοακαρνανία.

Η επόμενη υποψηφιότητα ακούγεται ότι θα είναι αυτή του Πάνου Τρυφιάτη, μέλους της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ,  Οικονομολόγος – ΔΜΣ Πολιτικών Επιστημών. Ο Ξηρομερίτης πολιτικός έχει μεγάλο «πέρασμα» στην περιοχή και η υποψηφιότητα του θεωρείται βέβαια.

Από την πλευρά των γυναικών το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως διαθέτει αρκετές κυρίες που επιθυμούν να δώσουν τη μάχη του σταυρού. Οι υποψηφιότητες για το ΠΑΣΟΚ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας,  από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία το Ανδρουλάκης , είναι πολλές. Πέρασαν οι εποχές που για να βρουν υποψήφια για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ χτυπούσαν πόρτες. Σήμερα υπάρχει ζήτηση και έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για το ποιες κυρίες θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού.

Η υποψηφιότητα της Χριστίνας Σταρακά θεωρείται ως αυτή που θα καταφέρει να χτυπήσει το ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αγρινίου, που είναι εδώ που τα λέμε και ο μισός νομός. Η κ. Σταρακά έδωσε δείγματα γραφής για το που μπορεί να φτάσει στις εκλογές του 2019 όταν ήταν τότε υποψήφια για το δήμο Αγρινίου.

Η Ντίνα Κατσαρή λέγεται ότι θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ. Άνθρωπος της αυτοδιοίκησης με μακρά πορεία στο δήμο Αγρινίου από την θέση της αντιδημάρχου. Σήμερα η κ. Κατσαρή υπηρετεί την αυτοδιοίκηση από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα, ενώ από πολλούς θεωρείται μια υποψηφιότητα που μπορεί να αναπτύξει δυναμική.

Μέχρι όμως να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα δια στόματος Ανδρουλάκη καλό θα είναι ορισμένοι να κρατούν μικρό καλάθι, διότι στην Χαριλάου Τρικούπη ακόμη συζητούν …

Συζητούν, λένε, για το πόσες κυρίες χωράνε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αφού υπάρχει ζήτηση από το Μεσολόγγι αλλά και την περιοχή της Βόνιτσας …

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionet.gr/pasok-oi-ypopsifiotites-poy-ekleisan-kai-aytes-poy-einai-se-anamoni/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση