Βαγγέλης Γάκης: Ο διακεκριμένος γιατρός «κατεβαίνει» με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία και «φέρνει τα πάνω κάτω»

Ο Βαγγέλης Γάκης, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, είναι ο πρώτος που εδραίωσε την εξατομικευμένη αρθροπλαστική γόνατος, έχοντας τη μεγαλύτερη σειρά περιστατικών σε Ελλάδα και από τις μεγαλύτερες σειρές με data based αρθροπλαστικές γόνατος στην Ευρώπη.


Τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που εφαρμόζει κλινικά ο γιατρός, η χειρουργική επέμβαση με τρισδιάστατο προεγχειρητικό σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση και προσαρμοσμένα εμφυτεύματα.
«Εξαίρετος επιστήμονας που είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους», είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά λόγια που λένε για εκείνον οι ασθενείς του και οι συγγενείς ασθενών του, που έχει χειρουργήσει.


Παράλληλα, εκτός από διακεκριμένος επιστήμονας και πρωτοπόρος στον τομέα του, χαρακτηριστικό γνώρισμα του Βαγγέλη Γάκη είναι πως αγαπάει και νοιάζεται πολύ τον τόπο του, τον οποίο επισκέπτεται συχνά, ξεκλέβοντας χρόνο από τα χειρουργεία και το ασφυκτικά πιεσμένο καθημερινό του πρόγραμμα.


Πέραν όλων αυτών, όμως, ο Βαγγέλης Γάκης είναι και ενεργός πολιτικά και συγκεκριμένα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό άλλωστε είναι από τα ονόματα που φαίνεται πως έχουν ήδη λάβει το «πράσινο φως» για να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.


Φυσικά, όταν ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και για τηνΑιτωλοακαρνανία θα πρόκειται για μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς πως λείπουν, από τα ψηφοδέλτια των κομμάτων, ονόματα με τέτοια πορεία και επιστημοσύνη σαν του Βαγγέλη Γάκη, που μόνο να προσφέρουν έχουν και όχι να κερδίσουν, μέσα από την ενασχόλησή τους με τα κοινά.

Αφήστε μια απάντηση