Μηχανή έπεσε σε χαράδρα 15 μέτρων – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα δυο νεαροί

Σε χαράδρα 15 μέτρων έμειναν για 3 ώρες μετά από πτώση με μηχανή δύο νεαροί ηλικίας 15 και 16 ετών. Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ ο συνεπιβάτης του έχει σπασμένο ισχύο και λεκάνη.

Εκτός κινδύνου, αλλά ο ένας σε σοβαρή κατάσταση, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα δυο νεαρά άτομα 15 και 16 ετών, που στις 3 τα ξημερώματα έπεσαν σε χαράδρα 15 μέτρων με την μηχανή τους στην περιοχή Κατσέλη Σιάτιστας.

Οι δυο επιβάτες της μηχανής που κινούνταν με κατεύθυνση προς Γρεβενά, 4 χιλ. από την Σιάτιστα, έμειναν για 3 ώρες περίπου στο απόκρημνο σημείο για να ειδοποιήσει ο ένας εκ των δυο το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε άμεσα και διακομίσθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Τον οδηγό της μηχανής, που ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένος, ανέσυραν από την χαράδρα πυροσβέστες της ΠΥ Κοζάνης και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, λόγω βλάβης του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός που μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης έχει σπασμένο ισχύο και λεκάνη.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση