Πάτρα: Πανικός στο πάρκινγκ Καλεντζώτη- Άνδρας απειλεί αστυνομικούς με καραμπίνα- Κρατάει και φιάλη υγραερίου – ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Νεότερη ενημέρωση: Αυτή την ώρα διαπραγματευτές της αστυνομίας έχουν πλησιάσει τον άνδρα προσπαθώντας να τον μεταπείσουν και να του αποσπάσουν από τα χέρια την καραμπίνα και την φιάλη υγραερίου που κρατάει. 

* Ο άνδρας έχει καθίσει στο δρόμο, κρατάει καραμπίνα και απειλεί να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος έχει μαζί του και φιάλη υγραερίου. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί βρίσκονται καλυμμένοι πίσω από το περιπολικό, ενώ έχει αποκλειστεί η Ακτή Δυμαίων και στα δύο ρεύματα και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω των καθέτων οδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες thebest.gr τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. Οι αστυνομικοί αυτή τη στιγμή αναζητούν τη σύζυγό του. 

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση