«Βούτηξε» από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου… βγήκε στην Καλαμάτα;

Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε σε παραλία της Μεσσηνίας και αυτό, γιατί η σορός δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί. Aπαντήσεις για την ταυτότητά του αναμένεται να δώσουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις, αλλά και το προσωπικό αντικείμενο που βρέθηκε επάνω του.

Ηδη γίνονται αναζητήσεις στη λίστα με τις εξαφανίσεις ατόμων ανά την Ελλάδα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο. Εχουν αποκλειστεί άνδρες που εξαφανίσθηκαν στην Χαλκιδική και την Ικαρία, όχι όμως και ο άνδρας που στα τέλη Απριλίου αυτοκτόνησε πέφτοντας από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, η σορός του οποίου ουδέποτε βρέθηκε.

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον αγνοούμενο – Φέρεται να βούτηξε στο κενό

Το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο πριν από τις 7, λουόμενοι στην παραλία της Ανάληψης βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα, όταν η θάλασσα έβγαλε το πτώμα ενός άνδρα σε στάδιο προχωρημένης αποσύνθεσης – σήψης.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και Λιμενικό, ενώ η σορός περισυνελέγη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για νεκροψία.

Στη νεκροψία που πραγματοποίησε το Σάββατο ο ιατροδικαστής Καλαμάτας, Ιωάννης Δούζης, διαπίστωσε πως πρόκειται για μεσήλικα άνδρα, η ακριβής ηλικία του οποίου δεν μπορούσε να προσδιορισθεί. Κάποια στοιχεία, ωστόσο, δείχνουν ότι ήταν γύρω στα 50.

Ο άνδρας ήταν κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75 μ. περίπου και φορούσε μπλε κοντομάνικο μπλουζάκι και πολύχρωμο σορτς.

Οριστικές απαντήσεις για την ταυτότητά του θα δώσουν οι εξετάσεις DNA που θα γίνουν. Η αιτία θανάτου δεν μπόρεσε να προσδιορισθεί λόγω της αποσύνθεσης, ωστόσο δεν εντοπίσθηκαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση