«Συμφώνησε με Μπακάκη ο Παναιτωλικός» Τι ισχύει

Δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Sportime» κάνει λόγο για συμφωνία του Παναιτωλικού με τον διεθνή αμυντικό της ΑΕΚ Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2021 έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας μετά τον αποκλεισμό του «δικεφάλου» από τη Βελέζ, όμως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Το συμβόλαιο του Μπακάκη αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι» ώστε ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος, αφού αμείβεται με περίπου 300.000 ευρώ ετησίως και καμία ομάδα που ενδεχομένως να ενδιαφερόταν για την απόκτησή του δεν μπορεί να πλησιάσει ούτε κατά το ήμισυ αυτό το ποσό.

Στο δημοσίευμα της «Sportime» γίνεται λόγος για συμφωνία και αφήνεται να εννοηθεί ότι θα υπάρχουν εξελίξεις, αφού καταλήγοντας αναγράφει ότι «με τον Παναιτωλικό έχουν ήδη δώσει τα χέρια. Υπομονή και όλα γίνονται»… Άλλωστε υπενθυμίζεται ότι η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να απαλλαχθεί από τον ποδοσφαιριστή και το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, ο Παναιτωλικός συνεχίζει να βρίσκεται στην «αγορά» και να αναζητά την ενίσχυση κυρίως στις θέσεις του στόπερ και του «10αριού», όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε περίπτωση που ο Μπακάκης έμενε ελεύθερος τότε θα ενδιαφερόταν για την απόκτησή του. Επισήμως πάντως δεν διαρρέει το οτιδήποτε αναφορικά με τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού όπως τονίζεται από ανθρώπους του Παναιτωλικού, «ο Μπακάκης είναι παίκτης της ΑΕΚ. Αν έμενε ελεύθερος θα μας ενδιέφερε».

Το «μπαλάκι» λοιπόν βρίσκεται ξανά στο αν, πότε και πως μπορεί να μείνει ελεύθερος ο Μπακάκης και αν θα καταφέρουν να βρουν μία συμβιβαστική λύση η πλευρά του παίκτη με την ομάδα του. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, όλα είναι πιθανά…

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα, σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης μεσοεπιθετικούς – «10αριού», με τον Ιβάν Τάπια να φαίνεται τη δεδομένη στιγμή ως ποδοσφαιριστής που έχει το προβάδισμα για τη θέση, όμως βρίσκονται σε εξέλιξη προχωρημένες συζητήσεις με δύο ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαριστών.

Τέλος, ο Παναιτωλικός συμφώνησε από την περασμένη Πέμπτη με έμπειρο ευρωπαίο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος όμως έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του το Σαββατοκύριακο και αναμένεται στο Αγρίνιο την Τρίτη 9 Αυγούστου για τις υπογραφές. Έχει αγωνιστικό ρυθμό και μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Γιάννη Αναστασίου.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση