Ο Εργολάβος 54

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Μπήκαμε στον συναυλιακό χάρτη με λεφτά των δημοτών;

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η συναυλία με την Ζουγανέλη υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

Από πληροφορίες που έχουμε τα εισιτήρια που κόπηκαν είναι λίγο παραπάνω από τα 1.000 με τον μεγαλύτερο αριθμό των εισιτηρίων να είναι στην τιμή της προπώλησης (12 ευρώ).

Με λίγα λόγια δεν μαζεύτηκαν ούτε τα μισά έξοδα που στοίχισε η συναυλία αλλά ούτε το ποσό που πήρε η Ζουγανέλη. Σε λίγες μέρες που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τον Πλουταρχο, θα θέλαμε να πιστεύουμε πως δεν θα έχει την ίδια τύχη με την προηγούμενη.

Γιατι τότε θα χρειαστεί να δωθούν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα χρήματα των δημοτών, για να μπορεί να ανεβαίνει στην μουσική σκηνή ο κ. Λύρος και να δηλώνει πως μπήκαμε στον συναυλιακό χάρτη και να καμαρώνει πληρώνοντας με λεφτά των δημοτών.

Γιατί δεν δίνει ο κ. Καρατσόλης τις κινήσεις του λογαριασμού;

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως εξελίσσεται μία μεγάλη κόντρα μεταξύ του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Καρατσόλη και του Μέλους του Δ.Σ κ. Σπανού.

Ο λόγος που υπάρχει αυτή η κόντρα για να μάθουν και οι δημότες που μας παρακολουθούν είναι ο εξής:

Ο κ. Σπανός ζητά επίμονα εδώ καιρό να μάθει τις κινήσεις του λογαριασμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κάτι που με διάφορες δικαιολογίες ο κ. Καρατσόλης το αποφεύγει.

Εδώ βέβαια τίθεται το εξής ερώτημα:

κ. Καρατσόλη έχετε να κρύψετε κάτι; Εάν όχι, ποιός ο λόγος να δημιουργείται αυτή την ένταση μεταξύ σας; Δείξτε την κίνηση του λογαριασμού να βγουν όλα στο “φως” όπως λέει και ο κ. Λύρος που σας τοποθέτησε στην θέση που κατέχετε.

Χωρίς συμπληρωματική σύμβαση δεν τελειώνει η Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη

Το τέλος Αυγούστου που έχετε δώσει κ. Λύρο ως χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωση του έργου της Πλατείας Μάρκου Μπότσαρη πλησιάζει. Το μόνο σίγουρο είναι πως το έργο δεν θα έχει τελειώσει.

Γιατί το λέμε αυτό;

Διότι από πληροφορίες που έχουμε ο Εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο, ζητάει εξτρά χρήματα για να το υλοποιήσει. Με λίγα λόγια θα πρέπει να γίνει συμπληρωματική σύμβαση ώστε να δωθούν 120.000 έως 150.000 χιλιάδες ευρώ για να πραγματοποιηθεί το έργο.

Αναμένουμε σε λίγες μέρες ποιες θα είναι οι αποφάσεις σας και πότε θα είναι η πραγματική ημερομηνία παράδοσης του έργου.

Ποιός λέει τα μεγαλύτερα ψέματα ο Μινχάουζεν ή ….;

Πριν 8 μήνες αναρτήθηκε στο YouTube από τον Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ένα βίντεο με θέμα τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας. Βλέποντας αυτό το βίντεο νομίζουμε πως ζούμε σε άλλο δήμο, γιατί η πραγματικότητα δυστυχώς είναι άλλη.

Γήπεδο Ποδοσφαίρου Γουριάς
Γήπεδο Ποδοσφαίρου ΔΑΚ Μεσολογγίου
Γήπεδο Ποδοσφαίρου Νεοχωρίου

Για το κλειστό Μεσολογγίου δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα διότι ο Χαρίλαος Τρικούπης έπαιξε στην Α1 κατηγορία στο Αγρίνιο… αυτό τα λέει όλα!

Όσο αναφορά τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο που αφορά τον στίβο, το κλειστό Μεσολογγίου και το γήπεδο ποδοσφαίρου Νεοχωρίου αγνοείται.

Έχετε ξεπεράσει και τον Βαρόνο Μινχάουζεν στα ψέματα.

Μήπως κ. Λύρο ήσασταν σε «διατεταγμένη» απόσταση από την ειδική συνεδρίαση;

Την προηγούμενη Κυριακή που δεν πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση λόγω ότι απουσίαζαν δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης τους χαρακτηρίσατε ανάξιους να είναι δημοτικοί σύμβουλοι και “παραλίες

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση και εσείς απουσιάζατε… Είχατε πάρει τα όροι και τα βουνά και συγκεκριμένα διασκεδάζατε στην Άμπλιανη Ευρυτανίας, μήπως και εσείς είστε ανάξιος να είστε δήμαρχος Μεσολογγίου αφού δεν δώσατε τον παρών στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Φαίνεται προτιμήσστε τα ψητά και τις κρύες μπύρες και την άγρα ψήφων.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Ποιοί αντιδήμαρχοι λένε στους καταστηματάρχες της Πλατείας Μπότσαρη να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα σε μία πλατεία που είναι ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ;

2 Τελικά δεν τρούπο«σε» στην οικονομική ο ανεξάρτητος που έχει δηλώσει ανοιχτή στήριξη στην δημοτική αρχή.

3 Τι έλεγες ρε ρήτορα; Τα άκουγαν οι “πλάκες” και δεν το πίστευαν. Είπε: Ρίξε τσιμέντο στο κέντρο της πλατείας θέλω να κάνω συναυλία… Απάντηση: Δεν ρίχνω τίποτα… Ποιος θα πληρώσει το τσιμέντο; Είπε: Θα ρίξεις τσιμέντο και μετά την εκδήλωση ξηλώσε το πάλι… Απάντηση: Μη με απειλείς θα ξηλώσω όλο το έργο…. Αυτά άκουσαν οι “πλάκες” και τους σηκώθηκαν οι τρίχες….

4 Ποια αιρετή έστειλε γνωστή της σε κατάστημα να της αγοράσουν τρία ζευγάρια παπούτσια για να είναι μία καλλονή στην συναυλία …

5 Στις γιορτές και τα πανηγύρια πηγαίνουν οι εν δυνάμει υποψήφιοι, λίγοι από αυτούς όμως κερδίζουν θετικές εντυπώσεις με την παρουσία τους.

6 Το έργο της Τουρλίδας ολοκληρώθηκε, Ποδηλατόδρομο δεν είδαμε όπως είχατε αναφέρει στο συγκεκριμένο βίντεο που ακολουθει. Μόνο ένα πεζοδρόμιο που στοίχισε 270.000 ευρώ

Τέλος

Καλό βραδάκι, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση