Φρικτός θάνατος γνωστού Αλβανού ηθοποιού και της συζύγου του – Έπεσαν από τον έκτο όροφο

Μυστηριώδεις είναι οι συνθήκες θανάτου ενός γνωστού ηθοποιού από την Αλβανία και της συζύγου του, καθώς φέρονται να έπεσαν από τον έκτο όροφο διαμερίσματος όπου διέμεναν, στο Μπρονξ των ΗΠΑ.

Τραγικό θάνατο βρήκαν ο 35χρονος Φλοριάντ Μπελιού και η 28χρονη Ορνέλα Σέχι, γονείς δυο ανήλικων παιδιών, στο Μπρονξ των ΗΠΑ. Ο Αλβανός ηθοποιός και η σύζυγός του βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν, σε διαμέρισμα του έκτου ορόφου, με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν τα αίτια της πτώσης τους στο κενό που οδήγησε και στο μοιραίο.

Σύμφωνα με αναφορές γειτόνων, από το διαμέρισμα ακούστηκαν φωνές πριν το ζευγάρι βρεθεί στο κενό και έτσι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να προηγήθηκε καυγάς του 35χρονου με την 28χρονη. Τα δυο μικρά αγόρια της οικογένειας, ηλικίας έξι και δυο ετών, ήταν μέσα στο διαμέρισμα τη στιγμή του δυστυχήματος ενώ γείτονας ανέφερε πως το ένα παιδί φώναζε «μαμά, μαμά».

Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν πως ο Αλβανός ηθοποιός στο παρελθόν είχε αναφερθεί ως «συναισθηματικά διαταραγμένος», ενώ τον Απρίλιο είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος αλλά εντοπίστηκε από τις αρχές. Παρόλα αυτά, δεν υπήρξαν αναφορές για ενδοοικογενειακή βία ανάμεσα στο ζευγάρι, το οποίο είχε μετακομίσει σε αυτή τη γειτονιά του Μπρονξ πριν από περίπου τέσσερις μήνες.

Ο Μπελιού ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τεχνών στα Τίρανα της Αλβανίας και εμφανιζόταν στην τηλεόραση και στο θέατρο πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το EuroNews Albania. Οι γείτονες περιέγραφαν τον ίδιο και τη σύζυγό του ως ένα «ήσυχο ζευγάρι», αν και κάποιοι ανέφεραν πως την Παρασκευή, ένα 24ωρο πριν την τραγωδία, είχαν δει τον 35χρονο σε οργισμένη κατάσταση.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση