Εκνευρισμένος στην πίστα ο Βέρτης με αστυνομικό έλεγχο στο μαγαζί -Κλώτσησε τα πανέρια, τι είπε στο μικρόφωνο

Φανερά εκνευρισμένος στην πίστα ο Νίκος Βέρτης, ξέσπασε για τον αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε κατάστημα που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Οπως γράφει το makthes.gr ο Νίκος Βέρτης για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια λόγω Covid ξεκίνησε ξανά τις εμφανίσεις του την Παρασκευή 5 Αυγούστου στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στην περιοχή του αεροδρομίου στη θεσσαλονίκη.

Αυτό που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Νίκου Βέρτη ήταν η παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων που φαίνεται να έλεγχαν τα πάντα στο μαγαζί κατά την διάρκεια λειτουργίας του.

Το ξέσπασμα του Νίκου Βέρτη στην πίστα για τον αστυνομικό έλεγχο στο μαγαζί
Ο εκνευρισμός του τραγουδιστή ήταν μεγάλος με θαμώνες του καταστήματος να τραβούν με τα κινητά τους το ξέσπασμα του τραγουδιστή. Σε ένα από αυτό ο Νίκος Βέρτης ζητά από το κινητό να φωνάξει δυνατά και να χειροκροτήσει για να αποδειχθεί ότι μόνο αυτό μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ, καθώς οι αρχές έλεγχαν την κλίμακα του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε σε κάποια άλλη στιγμή ο τραγουδιστής με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότημα. Αμέσως μετά, συνέχισε να τραγουδά και απευθυνόμενος σε συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν».

Στο άλλο βίντεο φαίνεται ο τραγουδιστής να ξεσπά και να κλωτσά τα πανέρια με τα λουλούδια πάνω στη πίστα, ενώ πριν τραγουδήσει φώναζε «έλεος».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε χρήστης στο Tik Tok:

Επίσης, απευθυνόμενος στο κοινό μίλησε για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. «Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις» είπε ενοχλημένος ο γνωστός τραγουδιστής, δίνοντας ως παράδειγμα την παραβίαση ταχύτητας στην Αττική Οδό, όπου την κλήση την πληρώνει ο οδηγός και όχι η εταιρεία.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση