Προφυλακιστέος ο Πακιστανός που σκότωσε τη 17χρονη στο Περιστέρι

Με σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του εισαγγελέα, ο 22χρονος Πακιστανός που αφαίρεσε της ζωή της 17χρονης Νικολέτας πριν από 9 ημέρες στο Περιστέρι κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σήμερα, μετήχθη εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, καθώς είχε ζητήσει δυο φορές και είχε λάβει προθεσμία για  προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή.

Προηγουμένως, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον 27χρονο παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος, παρουσία της οποίας  και απολογήθηκε.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι «η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ».

Ενώπιον της  ανακρίτριας, περιέγραψε το πώς έγινε η γνωριμία του με την Νικολέτα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας  ότι όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά όπου όπως ισχυρίστηκε είχε και θρησκευτικό υπόβαθρο.

Σύμφωνα με την περιγραφή, ζήτησε για ακόμα μία φορά από την Νικολέτα να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του. Όπως είπε σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν τον γάμο Ιταλία.

Αλλά, προσέθεσε, ότι «μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέττα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα ”ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Ο 27χρονος φέρεται να ανέφερε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέττας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ενώ αρνήθηκε ότι ζήλευε τη Νικολέττα και ανέφερε ότι το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μισό-μισό με τη μητέρα της 17χρονης.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση