Παρεμβάσεις σε αγροτική και δασική οδοποιία με τη συνδρομή των μηχανημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου επιχειρούν, στο πλαίσιο του εφικτού, τα μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρεμβαίνοντας σε σημεία που απαιτούν οι ανάγκες. Τέτοια σημεία, στο Αγγελόκαστρο, τη Λυσιμαχεία και τα Κλεισορρευματα επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης για να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών.


«Η Περιφέρεια, από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, προσπαθεί με τα μηχανήματα που διαθέτει να συνδράμει όπου μπορεί. Η αγροτική οδοποιία είναι αρμοδιότητα των Δήμων, βοηθάμε όμως όπου μπορούμε. Η δασική οδοποιία είναι αρμοδιότητα του Δασαρχείου και πάλι όμως συνδράμουμε.

Η αναγέννηση του τόπου μας είναι για μας ένα μεγάλο στοίχημα και θα πρέπει να το κερδίσουμε. Όπου μπορούμε να βοηθήσουμε βοηθάμε χωρίς να κοιτάμε αρμοδιότητες. Και μάλιστα με μηχανήματα πεπαλαιωμένα. Τα καλύτερα όμως είναι μπροστά μας», δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης.


Η ανανέωση και ο εμπλουτισμός του στόλου μηχανημάτων της Περιφέρειας αποτελεί προτεραιότητα και στόχο για το άμεσο μέλλον καθώς αυτό θα πολλαπλασιάσει τις υπάρχουσες δυνατότητες παρέμβασης. Είτε αυτές αφορούν έκτακτα γεγονότα είτε εργασίες συντήρησης, καθαρισμού και αποκατάστασης.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση