Εντοπίστηκε ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πρώην πεθερό του στην Άρτα

Εντοπίστηκε στην περιοχή Δαφνούλα ο 29χρονος που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα. Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 75χρονου είχε διαφύγει, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο βουνό προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη.

Οι ειδικές δυνάμεις που είχαν αναλάβει τις έρευνες «χτενίζαν» την περιοχή. Τη νύχτα αξιοποιήθηκαν θερμικές κάμερες, ενώ είχαν στηθεί μπλόκα και στην Αιτωλοακαρνανία.

Χθες σε βαρύ κλίμα και με μεγάλή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων τελέστηκε η κηδεία του 75χρονου, διότι όπως μετέδωσε το OPEN και η εκπομπή Ώρα Ελλάδος υπήρχε ο φόβος πως δράστης μπορεί να εμφανιστεί στην κηδεία και να επιχειρήσει ξανά να σκοτώσει την πρώην σύζυγο του.

Άλλωστε, ήταν πιθανόιν να  παρέμενε  οπλισμένος, καθώς το όπλο που χρησιμοποίησε δεν έχει βρεθεί.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο δράστης νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης είχε πάει στο σπίτι του πεθερού του όπου το τελευταίο διάστημα διέμενε η 34χρονη εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με το δίχρονο αγοράκι τους.

Ο 29χρονος κτηνοτρόφος κατάγεται από διπλανό χωριό- το Μεσόπυργο- και σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά ζήτησε να δει το παιδί του που σύμφωνα με εισαγγελική εντολή μπορούσε να βλέπει σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και με την παρουσία τρίτου.

Όπως αναφέρει τo ethnos.gr, η επίσκεψη εξελίχθηκε σε έντονη λογομαχία και ο 29χρονος πυροβόλησε πιθανότατα με περίστροφο, εναντίον της συζύγου του, δύο φορές αλλά αστόχησε και η 34χρονη πήρε το παιδί και πρόλαβε να μπει στο σπίτι καλώντας σε βοήθεια. Ο πατέρας της αντιλαμβανόμενος το περιστατικό ρίχτηκε μπροστά για να προστατεύσει την κόρη και το εγγόνι του με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από τον δράστη ο οποίος σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές.

Ακολούθως, μπήκε στο αυτοκίνητό του με κατεύθυνση προς Αιτωλοακαρνανία. Καθ΄ οδόν φέρεται να συνάντησε συγχωριανό του στον οποίο ανέφερε ότι ανέβηκε στο βουνό λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες εντόπισε στο σημείο αυτό το αυτοκίνητό του δράστη.

Πηγή: Εφημερίδα Συνείδηση

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση