«Γέφυρα ζωής» από αστυνομικούς για τη μεταφορά 6χρονου στο ΑΧΕΠΑ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ακόμη μία «γέφυρα ζωής» έστησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου ένα εξάχρονο παιδί να μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ξεκίνησε από την Βέροια το απόγευμα της Τρίτης και μετέφερε διασωληνωμένο και με εγκεφαλική αιμορραγία το ανήλικο παιδί, ενώ από πίσω ακολουθούσαν με ένα κόκκινο αυτοκίνητο οι γονείς του. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν για να συνδράμουν προκειμένου το παιδί να φτάσει το γρηγορότερο δυνατόν στο νοσοκομείο.

Άμεσα το Κέντρο της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» έφτασαν στην περιοχή της Σίνδου από όπου παρέλαβαν για συνοδεία το ασθενοφόρο περίπου στις 5 το απόγευμα.

Περιπολικά και δικυκλιστές της αστυνομίας ξεκίνησαν να ανοίγουν τον δρόμο στο ασθενοφόρο και το συνόδευσαν έως την είσοδο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Παρόλο που η πομπή διέσχισε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και ως εκ τούτου έφτασαν ταχύτατα στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι οι γιατροί είχαν ειδοποιηθεί και ήταν σε ετοιμότητα για να παραλάβουν το έκτακτο περιστατικό και το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση