Η Μαντόνα έγινε 64 και προκαλεί ξανά – Τα φιλιά της με δύο γυναίκες

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Τρίτη 16 Αυγούστου, η Μαντόνα η οποία κλείνει τα 64 και το γιόρτασε με τον δικό της τρόπο.

Πριν από λίγο, η «βασίλισσα της ποπ» ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ ποου διατηρεί στο Instagram, με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Η τραγουδίστρια ντυμένη με ένα μακρύ φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο να κάνει στροφές μέσα σε ένα σπίτι.

Στη συνέχεια, η Μαντόνα βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με δύο άλλες γυναίκες, τον ατζέντη της και άλλον έναν άνδρα. Μαζί με την παρέα της τσουγκρίζουν τα ποτά τους και της εύχονται «χρόνια πολλά». 

Στο βίντεο, η Μαντόνα φιλά τις δύο γυναίκες που κάθονται δίπλα της με προκλητικό τρόπο. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Φιλιά γενεθλίων με τις σκυ@@@ μου στο πλάι».

Τα φιλιά με άλλες γυναίκες που έγιναν.. συνήθεια

Τελευταία, η Μαντόνα ανταλλάσσει συχνά φιλιά με άλλες γυναίκες. Πρόσφατα, φίλησε on stage σε μία κοινή τους εμφάνιση τη ράπερ Tokischa.

Η Μαντόνα γιόρτασε τον Ιούνιο, που είναι αφιερωμένος στο Gay Pride με μία συναυλία στη Νέα Υόρκη, στα τέλη του μήνα. Το σόου ήταν πλούσιο από drag queen performances, ενώ την «βασίλισσα της ποπ» συνόδευσε επί σκηνής και η ράπερ από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Οι δύο τραγουδίστριες συνεργάστηκαν για το ρεμίξ του «Hung Up» και τα στιγμιότυπα από τον σέξι χορό τους, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς, ήταν όταν η ράπερ έβαλε το πρόσωπό της πολύ κοντά στο κάτω μέρος του σώματος της 63χρονης σταρ, ενώ λίγο αργότερα οι δυο τους αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το στάδιο.

Δείτε το βίντεο

Το ίδιο συνέβη και με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. 19 χρόνια μετά το viral φιλί τους, το επανέλαβαν την ημέρα του γάμου της Σπίαρς με τον Ασγκάρι.

Οι προκλητικές αναρτήσεις της Μαντόνα

Τους τελευταίους μήνες οι αναρτήσεις της Μαντόνα από το προφίλ της έχουν ενοχλήσει μεγάλο μέρος των ακολούθων της, κυρίως λόγω των προκλητικών εικόνων και βίντεο που κοινοποιεί.  Η αρχή έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η ποπ σταρ ανέβασε μία σειρά από ημίγυμνες φωτογραφίες της στο κρεβάτι. 

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε πρόσφατα, η Μαντόνα εμφανίστηκε με έναν αποκαλυπτικό κορσέ. Μέσα από Instagram stories της, η 63χρονη πόζαρε με έναν μαύρο δαντελένιο κορσέ και ένα απλό μαύρο παντελόνι.

Τα αξεσουάρ της απαρτίζονταν από μια μεγάλη συλλογή με ασημένια κολιέ ενώ για τη φωτογράφιση επέλεξε ελαφρύ μακιγιάζ. Σε ορισμένες φωτογραφίες, η Μαντόνα έπινε μια γουλιά από μια μαύρη Versace κούπα με χρυσά γράμματα.

Σε κάθε ανάρτηση, δημοσίευε ατάκες όπως: «Ορίστε;»: «Απομακρύνετε τον διαχωρισμό μεταξύ ψυχής και σώματος». Η τελευταία ασπρόμαυρη φωτογραφία έδειχνε τη Μαντόνα να ρίχνει το κεφάλι της προς τα πίσω, καθώς έγερνε προς το πάτωμα.

Η βασίλισσα της ποπ είναι γνωστό πως δημοσιεύει πικάντικες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρά τις αντιδράσεις των θαυμαστών της.

Μάλιστα πολλές από τις αναρτήσεις κατέβηκαν ως ακατάλληλες. Τον Νοέμβριο, η σταρ ήταν έξαλλη καθώς απάντησε στο Instagram για τη διαγραφή των αναρτήσεων της.

«Αναδημοσιεύω φωτογραφίες που το Instagram κατέβασε χωρίς προειδοποίηση ή ειδοποίηση. Ο λόγος που κατέβηκαν ήταν ότι ένα μικρό τμήμα της θηλής μου ήταν εκτεθειμένο. Εξακολουθεί να με εκπλήσσει το γεγονός ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που επιτρέπει να φαίνεται κάθε εκατοστό του σώματος μιας γυναίκας εκτός από τη θηλή. Λες και αυτό είναι το μόνο μέρος της ανατομίας μιας γυναίκας που θα μπορούσε να σεξουαλικοποιηθεί. Η θηλή που τρέφει το μωρό. Δεν μπορεί η θηλή ενός άνδρα να βιώνεται ως ερωτική;», είχε γράψει εμφανώς εκνευρισμένη η Μαντόνα.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση