Ο Γιώργος Σαμπανης θα κινηθεί νομικά εναντίον της Σούλας Γκλάμορους

Ο Γιώργος Σαμπάνης φανερά εκνευρισμένος με τις αναρτήσεις της γνωστής instagrammer. Θα κινηθεί δικαστικά

Άμεση απάντηση του Γιώργου Σαμπάνη σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι διέκοψε τη συναυλία επειδή τσακώθηκε με την κοπέλα του ή ότι ήταν μεθυσμένος.

Η instagrammer Σούλα Γκλάμορους ανέβασε τις προηγούμενες ημέρες story στο Instagram, όπου χρήστης της έστειλε ότι ο τραγουδιστής τσακώθηκε με τη σύντροφό του και σταμάτησε τη συναυλία ενώ βρισκόταν στην σκηνή. Ανέφερε επίσης πως τον περίμεναν 40 λεπτά και το φθηνότερο μπουκάλι ήταν 150 ευρώ.

Ο Γιώργος Σαμπάνης απάντησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που γράφει αναλήθειες για τον ίδιο.

Μάλιστα ανέβασε και μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram εξηγώντας ότι κατέβηκε από την σκηνή καθώς έπαθε αιμάτωμα στις φωνητικές του χορδές και έτσι δεν μπορούσε να τραγουδήσει και να μιλήσει.

«Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά. Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση