Πάτρα: Πατέρας παγίδευσε 47χρονο που έστελνε μηνύματα στη 12χρονη κόρη του 

Ένας 50χρονος πατέρας στην Πάτρα κατάφερε να παγιδεύσει και να ακινητοποιήσει έναν 47χρονο άντρα, ο οποίος έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στη 12χρονη κόρη του. 

Ο 47χρονος άντρας έκλεισε ραντεβού με την 12χρονη σε μια πλατεία της Πάτρας χωρίς όμως να υπολογίσει πως θα έπεφτε σε παγίδα, αφού μαζί με την 12χρονη στο σημείο βρισκόταν και ο πατέρας της. Αποτέλεσμα ήταν ο 50χρονος να παρέμβει άμεσα και να ακινητοποιήσει το δράστη, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία όπου και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24.news ο πατέρας αντιλήφθηκε έγκαιρα πως η κόρη του λάμβανε στο κινητό της τηλέφωνο αισχρά μηνύματα από τον 47χρονο και προχώρησε άμεσα σε ενέργειες με σκοπό να τον βρει και να τον παραδώσει στις Αρχές.

Ο ίδιος , ο πατέρας άρχισε να συνομιλεί από το κινητό της κόρης του με τον 47χρονο άντρα, προκειμένου να του κλείσει ραντεβού για λογαριασμό της. 

Πράγματι, το ραντεβού κλείστηκε το απόγευμα της Κυριακής σε πλατεία των Ζαρουχλέικων και ο πατέρας πήγε στο σημείο μαζί με την κόρη του. Άφησε τον 47χρονο να την πλησιάσει και στη συνέχεια εμφανίστηκε μπροστά του και τον ακινητοποίησε προτού προλάβει ο 47χρονος να αντιδράσει. 

Στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία και ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και αναμενεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση