Πάτρα: Η νύχτα ακολασίας με νεαρή φοιτήτρια του βγήκε… «ξινή»!

Θέμα συζήτησης στην Πάτρα έχει γίνει η περιπέτεια ενός κατοίκου της πόλης, σε ξενοδοχείο. Τα όσα εκμυστηρεύτηκε σε στενούς φίλους του, πυροδοτούν μια σειρά από συζητήσεις…

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έπεσε θύμα κλοπής στην Πάτρα, αλλά όπως εκμυστηρεύτηκε φοβήθηκε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, για να μην πάρει το θέμα μεγαλύτερη έκταση. Το πορτοφόλι με τα χρήματα που είχε, έκανε φτερά την ώρα που κοιμόταν σε ξενοδοχείο. Η νύχτα ακολασίας με νεαρή φοιτήτρια του βγήκε «ξινή», με την κοπέλα που κατηγορεί να έχει εξαφανιστεί από την περιοχή.

Είναι φοιτήτρια με καταγωγή από την Βόρεια Ελλάδα, όπως ισχυρίζεται και μάλλον έχει ξεζουμίσει τους άνδρες της περιοχής! Η όμορφη νεαρή βρίσκει τους πελάτες – θύματά της και τα οδηγεί σε ξενοδοχείο στην Πάτρα. Κάποιες φορές όμως η συνεύρεση δεν σταματά μόνο στα ερωτικά παιχνίδια!

Όπως προ ημερών όταν ο εραστής της νεαρής ανακάλυψε πως είχε χάσει και το πορτοφόλι του. Οταν ξύπνησε και σηκώθηκε από το κρεβάτι για να ντυθεί, διαπίστωσε πως δεν υπήρχε πορτοφόλι. Ο άτυχος άνδρας δεν απευθύνθηκε στην αστυνομία, φοβούμενος ότι οι αστυνομικοί θα του ζητούσαν στοιχεία, διευθύνσεις και φυσικά πλήρη αναφορά για ό,τι συνέβη!

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο ευκατάστατος Πατρινός προτίμησε να μην κάνει το παραμικρό. Θα σκέφτηκε ότι σε περίπτωση που την καταγγείλει για κλοπή ίσως βρεθεί… μπλεγμένος και φυσικά η όλη ιστορία και το «πάθημά» του θα μπορούσε να φθάσει στα αυτιά της οικογένειάς του.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση