Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Η συγκομιδή του «λευκού χρυσού» στις αλυκές Μεσολογγίου (φωτο)

Messolonghi Voice
0 λεπτά ανάγνωσης

Αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας και απαραίτητο συστατικό για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού και της υγείας μας γενικότερα, το αλάτι αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της γαστρονομίας αλλά και της ιστορίας του ανθρώπου στη γη.

«Λευκό χρυσό» το χαρακτήρισαν. Όχι τυχαία.

Οι αλυκές του Μεσολογγίου είναι ξακουστές σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Και οι εικόνες που «χαρίζει» ο Γιώργος Καρδαράς από αέρος απλώς εντυπωσιάζουν…

Πηγή
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε