Επιδείνωση του καιρού και στην Αιτωλοακαρνανία με καταιγίδες τις επόμενες ώρες- Η πρόγνωση Μαρουσάκη

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού στα δυτικά, τις επόμενες ώρες, με φαινόμενα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου:

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες στα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που σε τοπικό επίπεδο είναι ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αιτία γι’ αυτή την εξέλιξη είναι ένα βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας το οποίο καθώς κινείται ανατολικά βορειοανατολικά θα απασχολήσει με έντονα φαινόμενα τη δυτική χώρα το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη.

Στον χάρτη που ακολουθεί επισημαίνουμε τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας (πορτοκαλί χρώμα – κεραυνοί) όπου πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή.

Βροχοπτώσεις πιο ήπιες θα συναντήσουμε και στα βόρεια της χώρας μας πιθανόν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ προς τα ανατολικά και νότια θα επικρατήσει αρκετή ζέστη αλλά και αυξημένη σχετική υγρασία.

Καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους και προσοχή στα καιρικά φαινόμενα!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fklearhos.marousakis%2Fvideos%2F5670455949705852%2F&show_text=0&width=560

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση