Άμπερ Χερντ – Τζόνι Ντεπ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας της πολύκροτης δίκης

Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, πρόκειται να βγει στη μικρή οθόνη και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας με τίτλο «Hot Take: The Depp/Heard Trial». Η δίκη που παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, θα κυκλοφορήσει μέσω του τηλεοπτικού δικτύου της Fox Entertainment, στην πλατφόρμα «Tubi» στις 30 Σεπτεμβρίου.

Τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» θα υποδυθεί ο Μαρκ Χάπκα, ενώ την Άμπερ Χερντ η Μέγκαν Ντέιβις. Επίσης πρωταγωνιστούν η Μελίσσα Μάρτι ως η δικηγόρος του Ντεπ Καμίλ Βάσκεζ και η Μαρί Καρίγκ ως η δικηγόρος της Χερντ Ελέιν Μπρίντεχοφτ. 

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ακούγεται χαρακτηριστικά, ο Χάπκα με τον ρόλο του ως Ντεπ, να λέει: «Αυτό δεν είναι ζωή. κανείς δεν πρέπει να το περάσει αυτό», ενώ σε άλλο σημείο η Ντέβις ως Άμπερ Χερντ αναφέρει: «Έχω το δικαίωμα να πω τι μου συνέβη».

Στις σκηνές που ήρθαν στη δημοσιότητα, μάλιστα γίνεται αναφορά και στην τάση Tik Tok που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, στην οποία οι χρήστες χλεύασαν τη μαρτυρία της Χερντ: «Το κορίτσι θέλει λίγη προσοχή» αναφέρεται .

Η νέα ταινία είναι βασισμένη σε σενάριο του Γκάι Νικολούτσι και τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Σαρά Λόμαν. Οι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Μπρίτανι Κλέμονς, Άνζτι Ντέι, Μαριάν Γουντς, Χάνα Πίλλεμερ και Φερνάντο Σιου, ενώ παραγωγοί οι Ότομ Φεντερίτσι και Κρίστιφορ Τσιέτικ. 

Δείτε το τρέιλερ 

Σύμφωνα με την πλατφόρμα «Tubi», τα γυρίσματα έγιναν άμεσα, προκειμένου να μπορούν να αποτυπώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα «μια επίκαιρη ιστορία που έγινε μέρος του πολιτιστικού πνεύματος της εποχής».

Η υπόθεση προσέλκυσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, με τον Τζόνι Ντεπ να παρουσιάζεται ως «ο βίαιος σύζυγος που κακοποιούσε ψυχικά, αλλά και σωματικά» την Άμπερ Χερντ. Ωστόσο, το Δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά του.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν αφορά στη μήνυση που κατέθεσε ο Χολιγουντιανός εις βάρος της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, για το άρθρο που είχε γράψει εκείνη στην Washington Post και παρίστανε το θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Αν και δεν δημοσιοποίησε το όνομά του, οι περιγραφές της τον «φωτογράφιζαν», καταστρέφοντας έτσι την καριέρα και συνεπώς, τη ζωή του. Η επιτροπή των ενόρκων δεν θεώρησε επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο για να τους πείσει για τη βίαιη συμπεριφορά του Ντεπ.

Η απόφαση χαρακτήρισε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ». Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων, ενώ η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση