Γυναίκα μαχαίρωσε κάτω από την καρδιά τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης σε χωράφι

Επιχειρηματίας από τη Σπάρτη κατήγγειλε την σύντροφό του για επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης.

Ο λόγος για έναν 50χρονο ο οποίος είχε πάει με το αυτοκίνητο της συντρόφου του σε χωράφι δικής της ιδιοκτησίας της για να τη βοηθήσει σε αγροτικές δουλειές όταν ήρθαν σε ερωτική επαφή και του επιτέθηκε με μαχαίρι 22 εκατοστών.

Σύμφωνα με το STAR, η γυναίκα του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα, με ένα τραύμα να εντοπίζεται κάτω από την καρδιά. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί έπιασε το μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τους τένοντές του. Ο 50χρονος επιχειρηματίας ικέτευσε την σύντροφό του να τον αφήσει και εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε εξάωρη επέμβαση.

Η 43χρονη γυναίκα συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στην αστυνομία φέρεται να είπε πως μαχαίρωσε τον σύντροφό της χωρίς πρόθεση, έπειτα από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους. Κατά την έρευνα η αστυνομία εκτός από το μαχαίρι βρήκε και ένα νάιλον τεσσάρων μέτρων. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Δείτε βίντεο

«Είναι μία δύσκολη περίπτωση αυτό που έζησα. Δεν το περίμενα. Η ζωή μου συνεχίζεται κανονικά και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο» είπε ο επιχειρηματίας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Το χέρι μου έχει τραυματιστεί, κάνω θεραπεία για να δουλέψουν οι τένοντες. Ηταν κομμένοι και οι τέσσερις, στα τέσσερα δάκτυλα. Ενστικτωδώς έπιασα τη λάμα του μαχαιριού και μου κατέστρεψε το χέρι», αναφέρει. Για την ημέρα της επίθεσης είπε: «βρεθήκαμε στο σημείο, είχαμε επαφή σαν ζευγάρι και δεν υπήρξε καμία λογομαχία. Ήμασταν σε μία ήρεμη κατάσταση με χαμόγελο».

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση