Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση – Συγκλονίζει η μαρτυρία της 67χρονης

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 67χρονης που δέχθηκε άγρια επίθεση και κινδύνευσε να πεθάνει – Της έκοψαν μέχρι και τη φωνητική χορδή από το ξύλο!

Στο Mega μίλησε η 67χρονη επιχειρηματίας που παραλίγο να φύγει από τη ζωή, μετά από επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους στην Αίγινα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνθρωποι αυτοί φέρονται να λειτουργούσαν με την εντολή ενός ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, τον οποίο η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει για ηχορύπανση.

Η 67χρονη επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου αλλά και ο γιος της, δέχτηκαν πριν από έναν χρόνο μία άγρια και άνανδρη επίθεση στην Αίγινα, για λόγους… ηχορύπανσης.

Το θύμα περιέγραψε στο Mega τα όσα συνέβησαν στα τέλη Αυγούστου του 2021.

«Ήρθαν τρεις άνθρωποι, άγνωστοι προς εμάς, στο ξενοδοχείο που έχει ο γιος μου, στο πάρκινγκ και ο ένας από αυτούς, ρώτησε τον γιο μου ‘πού είναι η θάλασσα;’ και σήκωσε ο γιος μου το χέρι να του δείξει και τον χτύπησε πολύ άσχημα και μας χτύπησαν με σιδηρογροθιές. Ο γιος μου έπεσε πάνω στον μικρό εγγονό που ήταν τεσσάρων χρονών μπροστά και ο άλλος χτυπούσε εμένα, είχα πέσει κάτω…», δήλωσε.

13 μήνες μετά, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις άνδρες. Τους τρεις που να χτύπησαν μάνα και γιο και τον 40χρονο που έδωσε την εντολή να το κάνουν.

Κόντεψε να πεθάνει

Η περιγραφή του γιου της 67χρονης είναι σοκαριστική. Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου του.

«Εγώ βρέθηκα τη λάθος στιγμή, λάθος ώρα στο λάθος μέρος. Αλλά αυτό ήταν που την έσωσε κιόλας. Ειδάλλως θα την είχαν σκοτώσει σίγουρα. Με το που έρχονται αυτοί οι δύο κοντά μας, άρχισαν να μας γρονθοκοπούν. Γρονθοκόπησαν πρώτα εμένα και μετά στο καπάκι, μέσα σε δευτερόλεπτα, τη μάνα μου. Οπότε έφαγα την πρώτη εγώ, έπεσα κάτω αλλά για κακή τους τύχη εγώ σηκώθηκα. Κι άρχισα να φωνάζω. ‘Το παιδί μου’.

Έπεσα πάνω στο παιδί μου, χτύπησε το παιδί μου, άρχισε να κλαίει, φώναζα εγώ ‘αστυνομία’ κι αυτά κι αυτοί σηκώθηκαν και έφυγαν και τρέξανε. Το παιδί μου εμένα έχει αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα, βλέπει κόσμο και φοβάται, κλαίει, βλέπει εφιάλτες, δε θέλει να πάει στο σχολείο. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος στο δεύτερο, εγώ μόνος μου, χτυπημένος, τρομοκρατημένος…», δήλωσε ο γιος της 67χρονης.

Η 67χρονη σώθηκε από θαύμα. Χάρη στις προσπάθειες όλων να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό σε νοσοκομείο στην Αθήνα με πλωτό.

«Έχω σπασμένα το μάτι μου το αριστερό, έχω τα ζυγωματικά, τη μύτη, τη γνάθο και τον λαιμό… και από το ύψος που έπεσα κάτω, έσπασα και το κεφάλι. Ξύπνησα εγώ μετά από μέρες στην εντατική. Ήμουν διασωληνωμένη στο Αττικό νοσοκομείο, έπαθα δύο φορές ανακοπή, μου έχουν σπάσει την τραχεία και μία χορδή και δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω, παρ’ όλο που έχουν περάσει 13 μήνες».

Δείτε το βίντεο του Mega

Τους «έπιασαν» οι κάμερες

Οι τρεις που πήγαν στην Αίγινα, φέρονται, μετά τη σύλληψή τους, να αλληλοκατηγορούνται και να προσπαθούν να μην εμπλέξουν τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

«Βέβαια το μεσημέρι της ίδιας μέρας, είχε έρθει ο ένας από αυτούς, ο συγκεκριμένος που χτύπησε τη μάνα μου, μαζί με κάποιον τρίτο. Και έψαχναν για δωμάτιο… Κι αυτοί είναι οι τρεις που συνελήφθησαν. Ο τέταρτος που συνελήφθη είναι ο ηθικός αυτουργός ο οποίος διατηρεί ένα νυχτερινό μαγαζί… η μητέρα μου μένει από πάνω ακριβώς. Αυτό το μαγαζί, λοιπόν, ανοίγει στις 3 τα χαράματα. Ανοίγει… και κλείνει στις 12, 1 το μεσημέρι. Εντάξει… η γυναίκα δε θα μπορούσε να κοιμηθεί.

Κι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, επειδή δεν μπορούσε να χτυπήσει με κανέναν άλλο τρόπο, έβαλε κάποιους άλλους. Αυτό έγινε. Περνούσε η μάνα μου δηλαδή από μπροστά και την έφτυναν, της έλεγαν «θα σε σκοτώσουμε με καλάσνικοφ», της έλεγαν τέτοια πράγματα. Κι αυτά έχουν πάει στον εισαγγελέα όλα από πριν. Πριν την επίθεση όλα αυτά. Και λέγαμε ότι απειλούμαστε. Ώσπου έγινε αυτό. Συμβόλαιο θανάτου, δηλαδή, εναντίον μας», δήλωσε ο γιος της 67χρονης.

Οι φυσικοί αυτουργοί είναι γνωστοί στις αστυνομικές Αρχές για ληστείες και κλοπές ενώ το άτομο που κατηγορείται ότι τους μετέφερε στην Αίγινα είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στη Βόρεια Ελλάδα για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι μπράβοι πήραν από 500 ευρώ ο καθένας για να εκτελέσουν το συμβόλαιο εναντίον της άτυχης γυναίκας, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη λόγω κάποιων χαρακτηριστικών τατουάζ που έχουν οι δράστες.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση