Ο Εργολάβος 62

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Τα όνειρα για συντριβάνι τελειώσανε – Έρχεται ο λαχανόκηπος στην Κεντρική Πλατεία

Θα ενημερώσετε τους δημότες κύριε Λυρο γιατί στην θέση του συντριβανιού στην κεντρική πλατεία όπου μεταφέρθηκαν χώματα;

Ελπίζουμε να μην σκοπεύετε να καταργήσετε το συντριβάνι που προέβλεπε η μελέτη και να το κάνετε παρτέρι. Άλλο το κόστος για συντριβάνι και άλλο το κόστος για παρτέρι.

Ο εργολάβος ήξερε ότι πρέπει να φτιάξει συντριβάνι όταν έδινε προσφορά να πάρει το έργο. Ελπίζουμε να μην εξυπηρετούνται συμφέροντα, καθώς τo συντριβάνι είναι ακριβό αλλά πρέπει να γίνει ώστε σύντομα να δούμε την πλατεία ολοκληρωμένη όπως προβλέπει η μελέτη του έργου.

Τι έχετε να μας πείτε για τους ισολογισμούς της Μαρίνας Μεσολόγγι Α.Ε. κ. Λύρο – Λαγούδη;

Γιατί κ. Λύρο – Λαγουδη δεν έχει εγκρίνει η Γενική Συνέλευση των μετοχών της εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο Μαρίνα Μεσολόγγι Α.Ε. της οποίας το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ι.Π.Μεσολογγιου είναι μέτοχος, οικονομικές καταστάσεις και ισολογισμούς των ετών 2018, 2019, 2020 και 2021;
Γιατί κ. Λυρο και Λαγουδη από τότε που αναλάβατε τον Δήμο δεν έχετε πραγματοποιήσει έστω και ένα Διοικητικό Συμβούλιο στην Μαρίνα; Όλα τελούν υπό έλεγχο και ο Ολλανδός μέτοχος που διοικεί την εταιρεία συνεργάζεται μαζί σας άψογα;
Μήπως είναι πράγματι εντάξει όλα τα της συνεργασία σας με τον Ολλανδό μέτοχο;
Αν πράγματι όλα είναι εντάξει γιατί από τότε που τον ορίσατε (τον Ολλανδό μέτοχο) πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Μαρίνας γιατί δεν κατασκεύασε το υπολοιπόμενο έργο;

Χορηγός ο δήμος μας σε εκδηλώσεις ιδιωτών

Εχθές πραγματοποιήθηκε μία επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν δύο καταστήματα στην οδό Βύρωνος. Μετέπειτα μάθαμε πως χορηγός της εκδήλωσης ήταν και ο δήμος μας κάτι που σε πανελλαδικό επίπεδο δεν συμβαίνει συχνά αλλά για σας κ. Λύρο η πρωτοτυπία είναι καθημερινό φαινόμενο.

κ. Δήμαρχε καλά πράξατε και δώσατε χορηγία σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν ιδιώτες καταστηματάρχες, όμως περιμένουμε να πράξατε το αντίστοιχο και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. Εκτός και αν λειτουργείτε κατ επιλογήν και δίνετε χορηγίες σε φίλους και αρεστούς.

Οι υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές του 2023

Ένα χρόνο πριν από τις κάλπες για δημοτικές εκλογές του 2023 και 10 μήνες περίπου πριν το πρωτοδικείο οι εν δυνάμει υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο άρχισαν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κα. Δασκαλή, εχθές είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Διαμαντοπούλου.

Από πληροφορίες που έχουμε πολύ σύντομα θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις από τους υποψηφίους δημάρχους. Όσο αναφορά την κινητικότητα των υποψηφίων και συγκεκριμένα ο Σπύρος Βασιλείου καθημερινά πραγματοποιεί ραντεβού στην περιοχή του Αιτωλικού αλλά και των Οινιαδών. Ο Θανάσης Λύρος συνεχίζει ακάθεκτος των αγώνα του. Ο Λευτέρης Σαπλαούρας και αυτός με καθημερινά ραντεβού προσπαθεί να κλείσει υποψηφίους και έρχεται σε επαφή με νέους ανθρώπους. Κλείνοντας ο Νίκος Μπαλαμπάνης δείχνει και αυτός κάποια κινητικότητα δίνοντας έμφαση στην περιοχή του Αιτωλικού όπου εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο κομμάτι της δύναμης του.

Η κοροϊδία συνεχίζεται όσο αναφορά το ΔΑΚ Μεσολογίου και το Γήπεδο Νεοχωρίου

Καθημερινά διαβάζουμε στα social media τα παράπονα που εκφράζουν παράγοντες τοπικών ομάδων για την άθλια κατάσταση που βρίσκονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας.

1 ΑΕΚ Μεσολογγίου

Πιο συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου αναγκάζεται να πραγματοποιήσει φιλικά παιχνίδια στο γήπεδο του Γαλατά Ναυπακτίας και να προπονείται σε γήπεδα του Αγρινίου. Αυτό αποτελεί ντροπή για τους υπεύθυνους.

2 Όμηρος Νεοχωρίου

Μια απο τις πιο ιστορικές ομάδες του Νόμου αυτή την στιγμή δεν έχει γήπεδο για να πραγματοποιήσει προπονήσεις αλλά και αγώνες. Βέβαια πριν κάποιους μήνες ξηλώθηκε ο πλαστικός τάπητας του γηπέδου χωρίς να γνωρίζει κανείς που κατέληξε.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει να εμπαίζει τους παράγοντες των συλλόγων λέγοντας τους ότι σε λίγες ημέρες θα έρθει ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο και όλα θα πάνε καλά. Κύριοι ο εργολάβος και από την Αμερική αν είχε ξεκινήσει θα είχε φτάσει και θα είχε μπει μπροστά το έργο.

ΥΓ

Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεται στην οδό Σταυροπούλου.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Κουβέντες μεγάλων ανδρών…. Τι είπε ο Δήμαρχος στην αθλητή Φώτη Ζησιμόπουλο για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Σπάρταθλον: ότι οι αθλητές κοιτάζουν πάντα μπροστά, τα γκαρσόνια δεξιά και αριστερά και ο δήμαρχος κοιτάζει πάντα πίσω.

2 Σε μυστικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της πλωσταινας ο οικοδεσπότης είπε στην καλεσμένη του: θες να διατηρήσεις την θέση σου; Θα δηλώσεις πλήρη υποταγή! Αλλιώς θα σε φάει το μαύρο το σκοτάδι..

3 Ο κ. Μπαλαμπάνης ο οποίος δεν έχει ούτε γραφείο αλλά και καρέκλα να κάτσει στο δημαρχείο καλά θα κάνει να ενημερωθεί για τις αρμοδιότητες του και να πράξει τα νόμιμα όσο αναφορά τις καθαρίστριες των σχολείων και να αφήσουν οι φίλοι του και αυτός τα πολιτικά παιχνίδια

4 Τα πρόστιμα που κόπηκαν σε επιχείρηση που δεν κατέχει άδεια λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος θα βεβαιωθούν στην εφορία; ή επειδή είναι φίλοι και αρεστοί θα μπούνε κάτω από το χαλί.

5 Ένα νέο ξεκίνημα για τον δημοτικό σύμβουλο – γεωπόνο Δημήτρη Ράπτη όπου εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα στην Κατοχή Οινιαδών. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του εγχείρημα, αν και πιστεύουμε ότι είναι δεδομένη.

6 Μετά το ραντεβού στην οδό Ναυπάκτου πραγματοποιήθηκε και δεύτερο ραντεβού στην περιοχή της πλώσταινας. Που θα καταλήξουν αυτά ραντεβού; Μήπως σε πολιτικό γάμο των δύο ανδρών;

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας πούμε πως στον εργολάβο 63 θα υπάρξει ανακοίνωση βόμβα όσο αναφορά τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση