«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Σάκη Τορουνίδη για τον Δήμο Αμφιλοχίας

Μία από τις δυναμικές υποψηφιότητες για τον Δήμο Αμφιλοχίας είναι, αναμφίβολα, η υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Ινάχου και υποψηφίου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Σάκη Τορουνίδη.

Ένα χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, αρχίζει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο των υποψηφιοτήτων για τους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας. Σε ότι αφορά τον Δήμο Αμφιλοχίας σχεδόν σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του Σάκη Τουρουνίδη που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον δημαρχιακό θώκο από τον νυν Δήμαρχο Γιώργο Κατσούλα.

Ο Σάκης Τορουνίδης αποτελεί μια ισχυρή και ικανή επιστροφή στα αυτοδιοικητικά της Αμφιλοχίας, καθώς έχει να επιδείξει πλούσιο έργο στην τοπική αυτοδιοίκηση με τρεις συνεχόμενες θητείες ως Δήμαρχος Ινάχου, διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε κεντρικό επίπεδο με δυναμική παρουσία στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή του νομού ως φαρμακοποιός και ελεύθερος επαγγελματίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iAitoloakarnania.gr, ο Σάκης Τορουνίδης, τον περασμένο Μάιο, πραγματοποίησε κρυφή συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αλέξη Τσίπρα στην Αιτωλοακαρνανία συζητώντας το ενδεχόμενο στήριξης, ενώ όλο αυτό το διάστημα προχωρούν οι διαδικασίες σύστασης ενός ανεξάρτητου συνδυασμού έχοντας κλειδώσει δυνατές υποψηφιότητες από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια υποψηφιότητα που έρχεται να “ταράξει” τα γαλάζια αυτοδιοικητικά νερά στο Δήμο Αμφιλοχίας και να συστρατεύσει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση