Βιασμός 12χρονης: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα» λέει ο 33χρονος που συνελήφθη για δύο βιασμούς της ανήλικης

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία». Αυτά φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 33χρονος από την Αγία Βαρβάρα, που συνελήφθη χθες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Ο άντρας, ο οποίος εργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εργοστάσιο, φέρεται να συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω της εφαρμογής Blindchat και να πραγματοποίησε δύο ραντεβού μαζί της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής κατέληξαν στον συγκεκριμένο άντρα μέσα από τις αναλύσεις των εργαστηρίων, καθώς υπάρχουν ψηφιακά ίχνη και συνομιλίες, ενώ φέρεται να τον αναγνώρισε και σε φωτογραφίες ταυτότητας το κοριτσάκι.

«Δεν έχω γνώση της δικογραφίας. Τις επόμενες ώρες θα βρεθώ με τον εν δυνάμει εντολέα μου, προκειμένου να με ενημερώσει για τις πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν -αν τελέστηκαν- και τη Δευτέρα στις 10 η ώρα θα παραστούμε στην ανακριτική αρχή, προκειμένου να λάβουμε αντίγραφο της δικογραφίας και ενδεχομένως να απολογηθούμε» τονιζει στο protothema.gr ο συνήγορος του 33χρονου, κ. Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση