Βιασμός 12χρονης – Σεπόλια: Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες

Λίγο μετά τις 10 το πρωί πέρασαν το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων τριών ημερών για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Οι τρεις που οδηγούνται στον ανακριτή με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκων είναι: Ο 33χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά και ο 34χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Οι τρεις συλλήψεις του Σαββατοκύριακου

Ο 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου, που συνελήφθη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, φέρεται να βίασε την 12χρονη μία φορά έναντι αμοιβής. Το ραντεβού το είχε κλείσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής στα Σεπόλια. Το παιδί τον κατονόμασε αναφέροντας ότι οι φρικώδεις πράξεις έγιναν μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι συναντήθηκε στα Σεπόλια με το κορίτσι αλλά έφυγε όταν διαπίστωσε την ηλικία του.

Ο 36χρονος:

Με εντολή του υπουργού Υγείας, ο 36χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα στο νοσοκομείο στο οποίο ήταν διοικητικός υπάλληλος.

Ο ηλικίας 33 ετών από την Αγία Βαρβάρα, κατηγορείται ότι βίασε το κορίτσι δύο φορές. Το κορίτσι τον κατονόμασε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μίλησε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη αλλά δεν πήγε ποτέ να τη συναντήσει στα Σεπόλια.

Ο 33χρονος:

Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη 34χρονος που διατηρεί μαζί με τον πατέρα του επιχείρηση στην Αθήνα.

Ο 34χρονος:

Απολογείται η μητέρα

Την πόρτα της 33ης τακτικής ανακρίτριας θα περάσει λίγο μετά τη μια το μεσημέρι η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της κόρης της.

Η 38χρονη εμφανίζεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, αρνείται εμφατικά ότι εξέδιδε την κόρη της έναντι αμοιβής και ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ως μάρτυρες υπεράσπισης της θα καταθέσουν στην ανακρίτρια η ενήλικη κόρη της, ο ενήλικος γιος της αλλά και η θεία της 12χρονης από την Λευκάδα, που ήταν και το πρόσωπο που ανακάλυψε τι συνέβαινε στο κοριτσάκι.

«Η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο»

Στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. με γνώση της υπόθεσης σημειώνει στο Newsbomb.gr ότι «η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε κάθε μέρα συλλήψεις ατόμων που φέρονται να βίασαν το άτυχο κορίτσι». Παράλληλα, η Αστυνομία έχει στείλει ήδη στις εισαγγελικές Αρχές αίτημα για τη δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των ατόμων που συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα.

ΒΙΝΤΕΟ

Οι συλληφθέντες υποστηρίζουν ότι ήρθαν σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής βλέποντας ένα προφίλ με το όνομα «Ε… 16».
Το κορίτσι φέρεται να έχει αναφέρει ότι συναντούσε άντρα με το όνομα «Ιωσήφ», όπως και με άντρα με το όνομα «Δημήτρης». Τα ραντεβού δίνονταν σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μετρό Σεπολίων.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση