Βιασμός στο ΑΤ Ομόνοιας: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο αστυνομικοί

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας στο ΑΤ Ομόνοιας. Αρνούνται τις κατηγορίες.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο αστυνομικοί του ΑΤ Ομόνοια, για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης κοπέλας.

Οι περιοριστικοί όροι που τους ορίστηκαν είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Οι δυο αστυνομικοί αρνούνται τις σε βάρος τους κατηγορίες.

“Δεν την καλέσαμε εμείς στο ΑΤ εκείνη τη νύχτα. Ήρθε μόνη της γύρω στις 11 το βράδυ την ώρα που εμείς φεύγαμε για περιστατικό. Μας περίμενε σε διπλανή καφετέρια”, φέρεται να υποστήριξαν κατά την απολογία τους.

Ισχυρίστηκαν δε πως κατά την επιστροφή τους, εκείνη θέλησε να την ξεναγήσουν στο τμήμα“Την ώρα που περιμέναμε το ασανσέρ μας είπε να μην ανέβουμε επάνω, αλλά να πάμε σε ένα δωματιάκι που είχε δει στο ισόγειο και της είπαμε ότι είναι τα αποδυτήρια” εμφανίζονται να υποστήριξαν, αναφέροντας πως η 19χρονη τους άφησε υπόνοιες για να συνερευθούν όπως και έγινε.

Επικαλούνται μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 19χρονη σε μία φίλη της και της έλεγε ότι περνάει καλά και θα καθυστερήσει.

Να σημειωθεί πως η 19χρονη έδωσε και τρίτη συμπληρωματική κατάθεση, όπου κατά πληροφορίες, υποστήριξε πως δεν πρόβαλε αντίσταση γιατί ένιωσε φόβο, καθώς οι αστυνομικοί οπλοφορούσαν. Για τον ίδιο λόγο, δηλαδή από φόβο και ντροπή, φέρεται να εξήγησε ότι δεν είπε τίποτα σε κανέναν προτού προβεί στην καταγγελία.

Βιασμός στο ΑΤ Ομόνοιας: Συγκλονίζει η κατάθεση της 19χρονης -“Ήμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω”

Συγκλονίζουν τα όσα είπε στην κατάθεσή της η 19χρονη κοπέλα, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Σημεία από την κατάθεσή της 19χρονης έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, η ίδια ξεκίνησε να περιγράφει τα γεγονότα, προτού βρεθεί μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι εφιαλτικές στιγμές της 19χρονης ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/10) όταν “πάνω στη συζήτησή μας μου είπαν ότι περίπου στη 1 θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα”, λέει αρχικά στην κατάθεση και συνεχίζει:

“Θυμάμαι που μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο τμήμα, η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας και συζητούσαμε. Έπειτα μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου που βρισκόταν το τμήμα. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο, δεξιά στον χώρο του ισογείου, και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι”.

Η ίδια αναφέρει ότι μπήκε στο δωμάτιο “μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Κάθισα ενώ εκείνοι στέκονταν όρθιοι, και συνομιλούσαμε. Τότε ο (…) είπε να σας αφήσω μόνους με τα παιδιά και έφυγε γνωρίζω πού πήγε. Έπειτα έφυγε και ο (…) πάλι με το πρόσχημα να μας αφήσει μόνους.

Ο τελευταίος χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω”.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση