Βιασμός 12χρονης: Ο Ηλίας Μίχος διαχειριζόταν το blindchat της 12χρονης

Nέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και έκλεινε ραντεβού για την 12χρονη από τα Σεπόλια με παιδοβιαστές. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA, αποδεικνύεται ότι ο Ηλίας Μίχος διαχειριζόταν το προφίλ της 12χρονης από τα Σεπόλια στο blindchat αλλά και στο viber για να κλείνει ραντεβού στη 12χρονη με παιδοβιαστές.

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να έχουν ταυτοποιήσει και τους 212, οι οποίοι επικοινώνησαν με τον Ηλία Μίχο, που διαχειριζόταν το προφίλ της 12χρονης από τα Σεπόλια, ανάμεσα στους οποίους είναι ηθοποιοί, δικηγόροι ακόμη και δημοσιογράφοι, όπως αποκάλυψε η Realnews της Κυριακής.

ΒΙΝΤΕΟ

«Κλειδί» η κατάθεση της 12χρονης

Η 12χρονη, πάντως, θα κληθεί να αναγνωρίσει 4 με 5 υπόπτους στη νέα κατάθεση που θα δώσει στην Αστυνομία. Η 12χρονη αναμένεται να αναγνωρίσει υπόπτους αλλά και τον οίκο ανοχής που φέρεται να την πήγαινε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, για να ασελγούν στο κορμάκι της οι παιδοβιαστές αλλά και εκείνος, όπως έχει καταθέσει η 12χρονη.

Στη νέα της κατάθεση η 12χρονη θα αποκαλύψει νέα στοιχεία στους αστυνομικούς, που ερευνούν την υπόθεση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να τονίζει ότι θα «φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους» και θα διαλευκανθούν όλα.

Έρχονται 10 νέες συλλήψεις

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 10 ακόμη άτομα φέρονται να βίασαν το κορίτσι.

Σύμφωνα με το Mega, οι 10 αυτοί έχουν ταυτοποιηθεί με τις δικαστικές αρχές να είναι ενήμερες, γεγονός που δείχνει ότι εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις στην φρικιαστική αυτή υπόθεση αλλά και νέες συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο στρέφονται στις συνομιλίες και τα προφίλ 212 χρηστών της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat, με τους οποίους αντάλλαζε μηνύματα ο Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real News», οι άνθρωποι που έστειλαν τουλάχιστον ένα μήνυμα είναι στην πλειοψηφία τους κάτω των 45 ετών. Ωστόσο, ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα ηλικίας 60 ετών, ενώ οι νεότεροι είναι 20 ετών.

Η αστυνομία γνωρίζει πλέον την ηλεκτρονική ταυτότητα των υπολογιστών ή άλλων συσκευών (IP) και των 212 χρηστών της εφαρμογής. Παράλληλα, έχουν τα e-mails, και τα ψευδώνυμα (usernames) που χρησιμοποιούσαν, ενώ πέντε χρήστες είχαν καταχωρημένο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Όπως προκύπτει από τα προφίλ που είχαν στην εφαρμογή, δήλωναν μηχανικοί, σεφ, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε ΜΜΕ και δικηγόροι. Οι περισσότεροι, όταν αντιλήφθηκαν ότι μιλούσαν με κορίτσι 12 ετών, διέκοψαν τις συνομιλίες, αλλά η Αστυνομία έχει στη λίστα της και αυτούς που δεν διέκοψαν αλλά αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνου, επικοινώνησαν μέσω viber ή what’sApp και πήγαν στο ραντεβού με την ανήλικη.

Πηγή: newsbomb.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση