Χριστίνα Κολέτσα σε Ελένη Χατζίδου: «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις»

Η Χριστίνα Κολέτσα βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star «Breakfast@Star» και μίλησε για την εμπειρία της στο «Asia Express».

Η Ελένη Χατζίδου με τη σειρά της καλωσόρισε την τραγουδίστρια, με την οποία βρέθηκαν ξανά τηλεοπτικά, ύστερα από την συνάντησή τους το 2006, στο Fame Story 4.

«Εγώ δούλευα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη και εσύ τραγουδούσες κι έλεγα “μια μέρα θα γίνω σαν κι αυτές εδώ που τραγουδάνε”. Μετά ήμασταν μαζί στο Fame Story 4, το 2006. Εγώ έφυγα πρώτη» ανέφερε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής αρχικά.

Μιλώντας στη συνέχεια για την κοινή παρουσία τους στο Fame Story 4 σημείωσε: «Ήταν σαν να μην υπήρχαμε εκεί μέσα γιατί μπήκε μέσα η “βόμβα”, η σεξοβόμβα, θα τολμήσω να πω, η οποία έσβησε όλα τα κορίτσια του Fame Story 4», ενώ η Χριστίνα Κολέτσα της απάντησε «Καρδούλα μου, τι καλή κοπέλα! Πόσο ακομπλεξάριστη, πόσο ακομπλεξάριστη αυτή η γυναίκα».

Οι δύο γυναίκες συνέχισαν την κουβέντα τους και η Ελένη Χατζίδου τόνισε: «Καλά, κούκλα, κούκλα! Μην κοιτάς τώρα που γύρισε και…», με την Χριστίνα Κολέτσα να κάνει αναφορά στις πλαστικές επεμβάσεις της: «Μετά θα μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις».

«Ρε συ, καλή δουλειά όμως» της απάντησε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star, κλείνοντας την κουβέντα.

Δείτε το βίντεο 

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση