Καλλιθέα: Νεκρός ένας άντρας – Δέχθηκε γροθιά και μετά από 15 λεπτά υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο

Σε τραγωδία κατέληξε η λογομαχία ανάμεσα σε έναν 76χρονο ερασιτέχνη ψαρά και έναν 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής 28/10 κολυμπούσε στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας κοντά στην πλατεία Νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λογομαχία ξεκίνησε ενώ ο 48χρονος βρισκόταν στη θάλασσα και ένιωσε να τον τσιμπάει το αγκίστρι από το καλάμι του ηλικιωμένου ερασιτέχνη ψαρά. Ωστόσο, ο ομογενής δεν έμεινε μόνο στα λόγια και βγαίνοντας από τη θάλασσα κατευθύνθηκε προς την πλευρά του 76χρονου και τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος έπεσε κάτω και ο δράστης της επίθεσης έφυγε με κατεύθυνση καφενείο στην οδό Δημοσθένους στην Καλλιθέα. Σχεδόν 10-15 λεπτά μετά το χτύπημα, ο 76χρονος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και κατέληξε.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που ανέλαβαν την προανάκριση, εντόπισαν και συνέλαβαν μετά από λίγη ώρα τον 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε πως προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα στον ηλικιωμένο.

Ο δράστης της επίθεσης είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση