Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων για την σπουδαία κίνηση των συναδέλφων του στη Ναύπακτο Βίντεο

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Τέγας μίλησε στην κάμερα του Nafpaktianews.gr για την κίνηση ανθρωπιάς από τους συναδέλφους του στην τροχαία Ναυπάκτου που εν ώρα υπηρεσίας βοήθησαν μια μητέρα η οποία ήταν αγχωμένη και σε δύσκολη κατάσταση γιατί το παιδί της είχε υψηλό πυρετό να ηρεμίσει και να συνεχίσει την πορεία της προς το νοσοκομείο.

Την γυναίκα την είχαν σταματήσει γιατί παραβίασε το όριο ταχύτητας δικαιολογημένα γιατί ανησυχούσε για το παιδί της. Οι αστυνομικοί της τροχαίας με την εμπειρία τους εκτίμησαν σωστά την κατάσταση και αφού πρώτα ηρέμισαν την γυναίκα την άφησαν να συνεχίσει την πορεία της. Για το λόγο αυτό η γυναίκα έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον διοικητή και τους αστυνομικούς της τροχαίας.

Δείτε την δήλωση του Χρήστου Τέγα

Ευχαριστήρια επιστολή απευθυνόμενη προς την Τροχαία Ναυπάκτου, σχετικά με ένα πρόσφατο συμβάν.

Συγκεκριμένα, η επιστολή έχει ως εξής;

“Σας γραφω αυτη την επιστολή με σκοπό να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου στο σώμα της Τροχαίας Ναυπάκτου ,όπου το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου καθώς κατευθυνόμουν με ταχύτητα για να παω το παιδι μου στον γιατρο λογω υψηλου πυρετού, οι αντρες της τροχαίας ενω σωστα με σταματησαν λογω ταχυτητας , υπέδειξαν τέτοια κατανόηση και μαλιστα με ηρεμησαν, προκειμένου να φτασω στον προορισμό μου με ασφάλεια.

Καμια φορά εμείς οι πολίτες, ξεχνάμε όταν βλέπουμε τους αστυνομικούς με τις στολές, οτι και οι ιδιοι ειναι γονείς, αδέλφια, παιδιά ,συζυγοι και παρότι πρέπει να εκτελέσουν το καθηκον τους η ανθρωπια υπερέχει!

Ενα μπραβο και ενα ευχαριστω στον διοικητή της τροχαιας Ναυπακτου για τους συναδελφους του.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση