Πολιτεύτρια Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ θυμίζει πως υπήρξε θύμα βίας- η σοκαριστική φωτογραφία της

Μια υπόθεση που είχε αναστατώσει προ δεκαετίας ένα δήμο της Αιτωλοακαρνανίας επανήλθε στο προσκήνιο με ένα δημοσίευμα στο zougla.gr αλλά και μια ανάρτηση στο facebook.

Ήταν το 2012, όταν  μια υπάλληλος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου  και ο πολιτικός προϊστάμενος της στο κέντρο κοινωνικής μέριμνας του Δήμου είχαν ένα επεισόδιο ,με την καταγγέλλουσα να κάνει λόγο για χειροδικία σε βάρος της. Υπέβαλλε μήνυση και κατέθεσε και την ιατροδικαστική γνωμάτευση και το λόγο στη συνέχεια πήρε η Δικαιοσύνη.

Με το πέρασμα το χρόνου η καταγγέλλουσα, Αφροδίτη Μπουμπούλη, κατέστη πολιτικό στέλεχος πρώτης γραμμής για τη ΝΔ και μάλιστα και υποψήφια βουλευτής  Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος. Ο καταγγελλόμενος συνέχισε την αυτοδιοικητική του πορεία, διεκδικώντας και τη δημαρχία, στους κόλπους μάλιστα του ίδιου πολιτικού χώρου.

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, η κυρία Μπουμπούλη προέβη σε ανάρτηση θυμίζοντας την δική της προσωπική εμπειρία. Αναφέρει τα εξής:

25η Νοεμβρίου

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών

2012 – 22 Νοεμβρίου 2022

10 χρόνια

Για τις ΚΟΡΕΣ μου και για τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ όλου του κόσμου

Για ΜΕΝΑ και για τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ όλου του κόσμου

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

10 ολόκληρα ΧΡΟΝΙΑ

Ευχαριστώ τον θεό για την δύναμη και την υπομονή που μου χάρισε και άντεξα κάθε δικαστήριο που με ανάγκαζε να ξαναζώ τις ίδιες στιγμές , τις πράξεις και τα λόγια .

Ευχαριστώ το θεό που κάθε φορά μετά από καθε δίκη κατάφερνα να επιστρέφω στο Σπιτι μου με χαμόγελο για τα παιδιά μου

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 μετά από 10 χρονια θέλησες να μου κανεις πάλι κακό και με κατηγόρησες για ηθική αυτουργία σε ψεύδη κατάθεση μάρτυρα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για μια ακόμα φορά έλαμψε.

Το φως πάντα νικά το σκοτάδι

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την γυναίκα που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας μου Νομική αλλά και ψυχολογική υποστήριξη , την Δικηγόρο μου Giota Anastasiou

Ευχαριστώ από καρδιάς

Πηγή: agrinionews.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση