Νεκρή εντοπίστηκε η οικιακή βοηθός που αναζητούσε η Νικολούλη

Κρήτη: Η άτυχη μητέρα είχε χαθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22 Ιουνίου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, πήρε από εκεί το πλοίο της γραμμής για Πειραιά, αλλά δεν έφτασε ποτέ, καθώς έπεσε στη θάλασσα και τα ρεύματα την παρέσυραν στο Ρέθυμνο όπου εντοπίστηκε.

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε στις 6 Ιουλίου 2022 στην παραλία της Επισκοπής στο Ρέθυμνο, το οποίο έφερε κοινά στοιχεία με την αγνοούμενη οικιακή βοηθό Νικολίνα Ντιμιτρόβα, με την υπόθεση της οποίας είχε ασχοληθεί εκτενώς η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η σορός που βρέθηκε στην Επισκοπή ανήκει στην 50χρονη από την Βουλγαρία, που εργαζόταν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, με τους συγγενείς της όλη αυτή την περίοδο να ζουν με την ελπίδα πως η δική τους Νικολίνα ήταν ζωντανή και θα εντοπιζόταν.

Δεν έδωσαν όλοι έμφαση στη σορό στο Ρέθυμνο γιατί από το χώρο της Αστυνομίας Ηρακλείου είπαν στους συγγενείς ότι έφερε λάμα στο πόδι από παλαιότερο χειρουργείο, κάτι που η οικογένεια πίστευε ότι δεν ίσχυε στην περίπτωση της Νικολίνας. Από την ιατροδικαστική υπηρεσία, ενημέρωσαν τους συγγενείς της ότι δεν ανέφεραν ποτέ για λάμα στη σορό και απορούν γι’ αυτό το μπέρδεμα.

Όπως αναφέρει η εκπομπή, περίμεναν εργαστηριακά την απάντηση και χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες ώστε το DNA που είχε δώσει ο γιος της στη Γερμανία, να ανάψει το φως.

Η άτυχη μητέρα είχε χαθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22 Ιουνίου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, πήρε από εκεί το πλοίο της γραμμής για Πειραιά, αλλά δεν έφτασε ποτέ, καθώς έπεσε στη θάλασσα και τα ρεύματα την παρέσυραν στο Ρέθυμνο όπου εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που είχε εξετάσει τη σορό όταν βρέθηκε, δεν εντοπίστηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ για την εξαφάνισή της είχε σημάνει Missing Alert.

ΒΙΝΤΕΟ

Μία από τις ξαδέλφες της αδικοχαμένης μητέρας, η Βάσια Ντιμιτρόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τις δυσάρεστες εξελίξεις.

«Άσχημα νέα. Είναι η ξαδέλφη μου η νεκρή. Αρχικά μας είχαν ρωτήσει από την αστυνομία εάν γνωρίζαμε για κάποια επέμβαση που μπορεί να είχε κάνει η Νικολίνα και να της είχαν βάλει στο πόδι κάποιο σίδερο. Και αυτό γιατί η σορός που βρέθηκε είχε λάμα.

»Θεωρήσαμε πως η σορός δεν ανήκε σ’ εκείνη, γιατί δε γνωρίζαμε για τέτοια επέμβαση. Προφανώς μετά την εκπομπή έκαναν την ταυτοποίηση και τελικά είναι η ξαδέλφη μου. Πώς βρέθηκε το σίδερο στο σώμα της, δεν ξέρω… Μου έδωσαν την πληροφορία από την αστυνομία πως έγινε τελικά η ταυτοποίηση και με άφησαν εκεί.

»Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και τους λέω πως επειδή ο γιος της βρίσκεται στο εξωτερικό, ρωτάει εάν υπάρχει κάπου το πτώμα της, γιατί θέλει να ταξιδέψει, να της κάνει μία κηδεία. Μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στο λιμενικό του Ρεθύμνου και από εκεί με παρέπεμψαν στο νεκροτομείο της πόλης.

»Κάλεσα και δεν το σήκωνε κανείς…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbomb.gr

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση