«Μετανιωμένος» δηλώνει τώρα ο 25χρονος για τη δολοφονία της 19χρονης – Πήρε προθεσμία

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά λίγο μετά τις 10:30 το πρωί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περισσότερο από 2 ώρες.

Ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ ο δικηγόρος του δράστη, σε δηλώσεις του, τόνισε πως ο 25χρονος είναι μετανιωμένος και συντετριμμένος από την τραγική κατάληξη.

«Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Είναι δεδομένο πως μου έχει δηλώσει τη μεταμέλειά του. Είναι συντετριμμένος. Δεν θα ήθελα να κάνω μια πρόωρη τοποθέτηση για το αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών», δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη, κ. Χρήστος Ντιβανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και το θύμα είχαν εκρήξεις ζήλιας και ότι αφορμή για το μοιραίο καβγά που κατέληξε στο φονικό ήταν ένα μήνυμα που είδε στο κινητό του η 19χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος μετά το έγκλημα, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, ομολογώντας ότι σκότωσε την σύντροφο του. Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε τη 19χρονη και ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και την πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι. «Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη σύντροφό μου. Είναι νεκρή στο σπίτι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Τα ερωτήματα για τη δολοφονία της 19χρονης

Στο μεταξύ, με πολλή προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει για τη στυγερή δολοφονία της 19χρονης μέσα στο διαμέρισμα του Πειραιά.

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση είναι πολλά: Που βρήκε το όπλο και γιατί το είχε στο διαμέρισμα; Που πήγε μετά τη δολοφονία, δεδομένου ότι είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παραδόθηκε αμέσως αλλά πρώτα πήγε να περπατήσει για να «ξεθολώσει» το μυαλό του. 

Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η 19χρονη κοπέλα πήγε στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο 23χρονος δράστης, αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη σύντροφό του, έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη και στη συνέχεια παραδόθηκε.

Λίγη ώρα πριν, με ανάρτησή του στα social media έδειξε την…. αρρωστημένη ζήλια του ως αιτία που έφτασε να σκοτώσει την 19χρονη γυναίκα. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς λίγο πριν τον συλλάβουν, ότι τη ζήλευε.  

«Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα» έγραψε ο 23χρονος.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση