Ο Εργολάβος 70

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Γιατί δεν απαντά ο κ. Καρατσόλης στα ερωτήματα που έθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι;

Για δεύτερο συνεχόμενο δημοτικό συμβούλιο, η παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον» αλλά και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Διαμαντόπουλος έκαναν ερωτήσεις για όσα ακούγονται και συμβαίνουν στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

Οι ερωτήσεις ήταν απλές και ξεκάθαρες που αφορούσαν τα τιμολόγια που κόβονται στην Αντιδήμαρχο κα. Μελαχρή. Για τα χρήματα που παίρνει ο κ. Καρατσόλης ως αμοιβή Προέδρου χωρίς να έχει παρθεί απόφαση διοικητικού συμβουλίου. Και ως συνήθως ο κρυπτόμενος κ. Καρατσόλης που ήταν παρών… Δεν απάντησε!

Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ξανά ρωτήσουμε τον Πρόεδρο της κοινωφελούς: ποιος ο λόγος που δεν απαντάει στα τόσα απλά ερωτήματα; Εμείς κ. Καρατσόλη γνωρίζουμε τον λόγο που δεν απαντάτε και σε λίγες ημέρες θα τον μάθουν και οι δημότες.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι των ΚΔΑΠ είναι απλήρωτοι για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο… αα τρέχει και ο Δεκέμβριος. Εσείς κ. Καρατσόλη το μηνιάτικο σας που παρανόμως παίρνετε…. Το έχετε λάβει γι αυτούς τους μήνες;

Που βρίσκεται τα χρήματα και πληρώνεται τους εργαζόμενους COVID;

Στο παρελθόν είχαμε ξανά αναφερθεί για τις προσλήψεις που είχαν γίνει από την δημοτική αρχή Λύρου λόγω COVID. Όπως είχαμε πει και τότε αυτές οι προσλήψεις ήταν ρουσφετολογικές και είχαν γίνει με αδιαφανείς όρους.

Η δημοτική αρχή παρευρέθηκε στην δικαστική αίθουσα και υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και γι’αυτό το λόγο πρέπει να μονιμοποιηθούν. Δεν μας είπε όμως που θα βρει τα χρήματα ώστε να πληρωθούν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι που ρουσφετολογικά είχε προσλάβει… Μάλλον από τα δημοτικά ταμεία!!!

Η δημοτική αρχή δεν εφαρμόζει τον νόμο ΒΟΡΙΔΗ και πουλάει ελπίδα στους εργαζόμενους για ψηφοθηρικούς λόγους. Να σημειωθεί πως μόνο στο Μεσολόγγι έχει παρθεί προσωρινή θετική απόφαση, σε αντίθεση με τα δικαστήρια που έχουν γίνει σε όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ συγγενών και φίλων τα νέα πρόσωπα στα διοικητικά συμβούλια των Νομικών Προσώπων

Πριν λίγες ημέρες στο δημοτικό συμβούλιο έγιναν αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου αλλά και στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή και παρατηρήσαμε ότι στα διοικητικά συμβούλια εισήλθαν πολλά ανδρόγυνα.

πχ Στο πνευματικό κέντρο εισήλθαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και η σύζυγός του… Στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή εισήλθαν ο κουμπάρος του κ. Λύρου και η σύζυγός του όπου εργάζεται στο Πνευματικό Κέντρο… αλλά πληρώνεται από την κοινωφελή επιχείρηση… Καλά πως το έχετε καταφέρει αυτό;

Επίσης εισήλθαν και ορισμένοι από τους εργαζόμενους COVID, στους οποίους πουλάει ελπίδα η δημοτική αρχή ότι ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΎΝ καθώς και η Pastry chef που το τελευταίο διάστημα κάνει έντονη την παρουσία της στο γραφείο του Δημάρχου, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη με ποιόν τρόπο θα πληρωθεί!

Για ένα δέντρο κόντεψε να τιναχθεί η δημοτική αρχή στον αέρα..

Γαλλικά ακούστηκαν μεταξύ ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου Έργων πριν από λίγες ημέρες στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ήταν αρκετοί αυτοί που άκουσαν τις στιχομυθίες μεταξύ των δύο προσώπων και ντράπηκαν γι’ αυτά που άκουσαν.

Με λεφτά του δήμου προσπαθεί να στήσει το ψηφοδέλτιο του ο κ. Λύρος

Σύμφωνα από πληροφορίες που έχουμε το δημοτολόγιο του δήμου θα μεταφερθεί σε χώρο που ανήκει σε ιδιώτη κάτω από Ξενοδοχείο και το μίσθωμα για την ενοικίαση του χώρου θα είναι περίπου 1.700 ευρώ το μήνα! Μην εκπλαγείτε αν δείτε συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη υποψήφιο με τον κ. Λύρο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην δήμαρχος εμφανίστηκε με τηλεδιάσκεψη και είδαμε εκεί που έγραφε το όνομα του να γράφει “Γραφείο Υπουργού . Νίκο σε ποιο γραφείο υπουργού είσαι και δεν το μάθαμε; Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις..

2 Για να πάρεις λάμπες θα φέρεις τις χαλασμένες πίσω… Λόγια μεγάλων ανδρών στην οδό Σταυροπούλου…

3 Ευτυχώς που δεν έχει κάνει μεγάλες κακοκαιρίες στο δήμο γιατί με βουλωμένα φρεάτια οι δημότες θα έχαναν τις περιουσίες τους.

4 Στην χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο η ομιλήτρια τι εργασιακή σχέση έχει με συγγενικό πρόσωπο του κ. Λύρου. ααα και τα τραπέζια που έγιναν χθες για δύο διαφορετικούς λόγους σε συγκεκριμένο κατάστημα της πόλης θα κοπούν τιμολόγια;

5 Ισολογισμός για την περίοδο 2019-20 στην δευτεροβάθμια επιτροπή επί προεδρίας κ. Γούργαρη υπάρχει! Για το 2021 που πρόεδρος ήταν ο κ. Λύρος δεν έχουμε δει ακόμα και μάλλον θα αργήσουμε να τον δούμε!

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή

Visited 5 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση