Έγκλημα στο Μαρούσι: Γιατί η 17χρονη σκότωσε την 22χρονη φίλη της

Το χρονικό του εγκλήματος και τα ερωτήματα

Να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με το έγκλημα στο Μαρούσι όπου  μία 17χονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της, επιχειρούν οι Αρχές.

Όλα έγιναν χθες, το απόγευμα, σε πολυκατοικία στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.

Όπως έγινε γνωστό, η 17χρονη πήγε στο σπίτι του θύματος και μετά από λίγα λεπτά και για άγνωστο λόγο , ακολούθησαν φωνές και η 17χρονη πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στην 22χρονη χτυπώντας της αρκετές φορές, κυρίως στον κορμό.

Ο πατέρας της 22χρονης έτρεξε γρήγορα στο δωμάτιο και βρήκε την κόρη του μέσα σε μια λίμνη αίματος και κάλεσε τις αρχές ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που εντόπισε την 17χρονη ανέφερε ότι ήταν κατατονική και έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον. Λίγη ώρα αργότερα η ανήλικη μεταφέρθηκε στην ασφάλεια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες απέδωσε το έγκλημα σε αντιζηλία, χωρίς όπως να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Στα γραφεία της αστυνομίας οδηγήθηκαν και οι γονείς της ανήλικης οι οποίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς πως η κόρη τους, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που θα επιβεβαιώσουν – όπως είπαν – τις επόμενες ώρες.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθεί ο αριθμός των μαχαιριών που δέχθηκε η 22χρονη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακρίβωση τα αίτια του εγκλήματος, που οδήγησε στον θάνατο μια νέα κοπέλα. Τα δύο κορίτσια, ήταν φίλες από το καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες. «Την 17χρονη και την οικογένειά της τη γνωρίζουμε κάλα, οι γονείς της είναι εξαίρετοι άνθρωποι», τόνισε γειτόνισσα. Και πρόσθεσε ότι η ανήλικη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα: «Η νεαρά αντιμετώπιζε κάποια ψυχικά προβλήματα» ανέφερε γειτόνισσα.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση