Πάτρα: Δολοφονική ενέδρα σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης-Τους επιτέθηκαν με “βροχή” από μολότοφ, αφού πρώτα τους κάλεσαν για διάρρηξη…ΦΩΤΟ

Δολοφονική ενέδρα εναντίον αστυνομικών της Άμεσης Δράσης Πατρών έστησαν άγνωστοι λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στην Πατρα.

Στη συμβολή των οδών Αθηνών και Λεμεσού εκτόξευσαν εναντιον τους μεγάλο αριθμό μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο περιπολικό που επέβαιναν οι αστυνομικοί, καθώς και σε δύο σταθμευμένα ΙΧ και σε ένα σπίτι.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με ψυχραιμία και άμεσα αντανακλαστικά και απομακρύνθηκαν από το σημείο της επίθεσης, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ Ι.Χ. ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΦΘΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ

Οι δράστες οι οποίοι ανήκουν κατά πάσα πιθανότητα στον αντιεξουσιαστικό χώρο, κάλεσαν στο “100” και έδωσαν ψεύτικη πληροφορία πως στο συγκεκριμένο σημείο γινόταν απόπειρα διάρρηξης. Το περιπολικό έφτασε εκεί περίπου στις 2 παρα τέταρτο και τότε οι δράστες εμφανίστηκαν μπροστά στους αστυνομικούς από την πλευρά της σιδηροδρομικής γραμμής και άρχισαν να εκτοξεύουν τις μολότοφ (περίπου 8 στον αριθμό).

Οι αστυνομικοί, παρ’ ότι το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν είχε υποστεί φθορές, δεν απάντησαν στην επίθεση και άμεσα έκαναν επιτυχείς κινήσεις απεγκλωβισμού, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Από εκείνη την ώρα έχει σημάνει συναγερμός στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

tempo24.news.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση