Ομαδικός βιασμός στο Ίλιον: Μέσα στο σπίτι που ζούσε τον εφιάλτη ο 15χρονος

Ο ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον, είναι η υπόθεση που συγκλονίζει σήμερα τη χώρα, με όλο και περισσότερες λεπτομέρειες να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου αγοριού στο Ίλιον. Το παιδί κακοποιούνταν σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση από συνομηλίκους του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην γειτονιά τους, ενώ το μαρτύριο του έχει καταγραφεί σε βίντεο που έχουν «μοιραστεί» στο σχολείο του.

Το newsit.gr βρέθηκε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον, όπου οι οκτώ ανήλικοι βίαζαν ομαδικά τον 15χρονο. Πρόκειται για ένα κτίριο που, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, φαίνεται να χρησιμοποιούνταν μόνο από την παρέα των ανήλικων παιδιών. Σε αυτό τον χώρο φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά για τουλάχιστον έναν μήνα το παιδί, το οποίο είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Ιδιαίτερα σοκαριστικό είναι ότι στο εγκαταλελειμμένο κτίριο βρέθηκαν ακόμα και χειροπέδες.

Ιδιαίτερα σοκαριστικό είναι ότι στο εγκαταλελειμμένο κτίριο βρέθηκαν ακόμα και χειροπέδες.

ομαδικός βιασμός
ομαδικός βιασμός
ομαδικός βιασμός
ομαδικός βιασμός
ομαδικός βιασμός

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που χειρίζονται την υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου, έχουν «παγώσει» με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους. Το παιδί κακοποιούνταν κατ’ εξακολούθηση βάναυσα από «φίλους» του, από παιδιά που έκαναν παρέα στην γειτονιά και στο σχολείο.

Η καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές έγινε την περασμένη εβδομάδα και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών χρειάστηκαν περίπου μία εβδομάδα για να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τους οκτώ ανήλικους που βίαζαν ομαδικά το 15χρονο παιδί.

«Το κάναμε για πλάκα»

Τα οκτώ παιδιά, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όχι μόνο βίαζαν ομαδικά τον συνομήλικό τους, αλλά βιντεοσκοπούσαν και τον εφιάλτη του. Και το βίντεο το έχουν «μοιράσει» σε όλο το σχολείο, διαπομπεύοντας τον. Όταν συνελήφθησαν φέρονται μάλιστα να είπαν στους αστυνομικούς ότι «το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτε. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο». Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, βιαζόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην γειτονιά του.

Έξι συλλήψεις

Για την υπόθεση ομαδικού βιασμού, οι Αρχές το πρωί της περασμένης Τετάρτης (21.12.2022) προχώρησαν στη σύλληψη έξι ανηλίκων και έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ακόμα δύο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια χασίς, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και αύριο (24.12.2022) στον Ανακριτή.

pelop.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση