Θανάσης Μαυρομμάτης: “Το εμβληματικό κτίριο του Διοικητηρίου στο Μεσολόγγι αλλάζει όψη. Εκσυγχρονίζεται, αναβαθμίζεται, ομορφαίνει!”

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες αναβάθμισης αλλά και αποκατάστασης φθορών στο Διοικητήριο Μεσολογγίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για την υλοποίηση μιας σειράς αναγκαίων παρεμβάσεων που θα συμβάλουν στη βελτίωση της λειτουργικότητας του κτηρίου αλλά και του εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους και τους συναλλασσόμενους πολίτες.

Παράλληλα λόγω και της συνεδριακής αίθουσας που διαθέτει το κτήριο επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου σε ετήσια βάση, αντικρίζοντας εδώ και χρόνια μια εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής που εμμέσως πλην σαφώς αντανακλούσε και στον θεσμό της Περιφέρειας.

Έτσι φιλοδοξία και στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι η αντιστροφή αυτής της εικόνας για το σπίτι της στο Μεσολόγγι, την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας με το συγκεκριμένο έργο.

Μάλιστα με την ευκαιρία της εγκατάστασης του αναδόχου εργολάβου, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Θανάσης Μαυρομμάτης σε ανάρτησή του σημειώνει:

“Νέα Χρονιά, ευκαιρία για περισσότερα έργα και αρχή από το σπίτι μας.

Το εμβληματικό κτίριο του Διοικητηρίου αλλάζει όψη. Εκσυγχρονίζεται, αναβαθμίζεται, ομορφαίνει!

Συζητήσαμε με τον Ανάδοχο του Έργου για την πορεία υλοποίησης των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης.

Κυρίως όμως συζητήσαμε για την σημασία αυτής της παρέμβασης καθώς η καρδιά της Περιφέρειας στην Πρωτεύουσα του Νομού χτυπάει εδώ!

Καιρός ήταν λοιπόν να αλλάξει το κτίριο μας και να γίνει περισσότερο λειτουργικό, περισσότερο φιλικό προς τους επισκέπτες και κυρίως περισσότερο “σπίτι” για όλους όσοι εργαζόμαστε καθημερινά εδώ.”

messolonghinews.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση