Ο Εργολάβος 75

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Βαίνομεν προς εκλογάς

Λιγότερο από 8 μήνες έχουν απομείνει για το πρωτοδικείο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και με τα ραντεβού των εν δυνάμει υποψηφίων δημάρχων να δίνουν και να παίρνουν. Ακούγονται πως θα είναι 12 οι υποψήφιοι, 5 όμως έχουν ξεχωρίσει και δείχνουν να έχουν κάποια δυναμική και αυτοί είναι ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο Σπύρος Βασιλείου, ο Λευτέρης Σιαπλαούρας, ο Νίκος Μπαλαμπάνης και ο Θανάσης Λύρος. Κάποιοι άλλοι δείχνουν πως εγκαταλείπουν την προσπάθεια μη έχοντας αποδοχή στην κοινωνία και κάποιος να συνεχίζει να είναι λαγός και στο τέλος θα φαγωθεί στιφάδο όπως είχαμε ξανά γράψει..Εμείς θέλουμε να πούμε στους 5 που έχουν ξεχωρίσει πως ο εχθρός είναι ένας. Καθίστε σε ένα τραπέζι και βρείτε τα!

Η Αιτωλοακαρνανία έκανε πολλά βήματα μπροστά με Περιφερειάρχη τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Μπαίνοντας στο τελευταίο χρόνο της παρούσας Περιφερειακής Αρχής το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως η Αιτωλοακαρνανία έχει γίνει εργοτάξιο κάτι που είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε και αυτό οφείλεται στον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη αλλά και στον Αντιπεριφερειάρχη υποδομών και έργων κ. Θανάση Μαυρομμάτη. Ένα είναι σίγουρο πως η Αιτωλοακαρνανία μετά από 4 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της περιφέρειας ο κ. Φαρμάκης έχει αλλάξει μορφή προς το καλύτερο και απ’ότι φαίνεται τα καλύτερα έρχονται για τον τόπο μας.

Πληρώνει η Κοινωφελής, πληρώνει ο γονιός, πληρώνει και ο δημότης…

Έφτασαν στο τέλος τους οι γιορτές για τα Χριστούγεννα αλλά και για το νέο έτος και πλέον οι καλικάντζαροι φεύγουν…. Αν φύγουν! Γιατί στο Μεσολόγγι όλα είναι πιθανά.. μπορεί να πέρασαν καλά αυτό το διάστημα και ίσως παραμείνουν για ένα χρόνο περίπου!

Κύριοι της δημοτικής αρχής να φροντίσετε να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται το έκτρωμα που στήθηκε έξω από το ιστορικό τείχος της πόλης διότι όσοι περνούν την ημέρα και το βλέπουν νομίζουν πως είναι σε κάμπο και βλέπουν σωλήνες ποτίσματος. Τώρα όσον αφορά το παγωμένο παγοδρόμιο και το καρουζέλ θα θέλαμε να πιστεύουμε πως δεν θα χρεώσουν πολλές χιλιάδες ευρώ ρεύμα το κτίριο της πινακοθήκης όπου το πληρώνουν οι δημότες!

*Ααα να σημειωθεί πως ωραία συμφωνία κάνατε με τον ιδιοκτήτη του παγωμένου παγοδρομίου και του καρουζέλ. Αρχικά πληρώνει η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου τον ιδιοκτήτη. Δεύτερον πληρώνουν οι γονείς για να διασκεδάσουν τα παιδιά τους και τρίτον μας χρεώνει και το ρεύμα που το πληρώνουν οι δημότες…

Θα πάρει θέση η εκπρόσωπος των εργαζομένων για το επεισόδιο που έγινε στο γραφείο του Προέδρου;

Τι γίνεται στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου; Η εκπρόσωπος των εργαζομένων θα πάρει θέση σχετικά με το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο γραφείο του προέδρου για το bullying που ασκήθηκε στην υπάλληλο αλλά και τον μπουκαλοπολεμο στην συνέχεια για μια ατζέντα… Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάποια αντίδραση….

Να ρωτήσουμε τον κ. Καρατσόλη αν θα φροντίσει να προσληφθεί κάποιος λογιστής στην κοινωφελή ή το μόνο που τον ενδιαφέρει να παίρνει τον μισθό χωρίς απόφαση..

Σε γειτονικό δήμο επενδύει η οικογένεια του Δημάρχου

Μεγάλη επένδυση ετοιμάζει η οικογενειακή επιχείρηση του Δημάρχου Μεσολογγίου σε γειτονικό δήμο όμως! Ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και η οικογένεια του δεν επενδύει σε αυτόν τον τόπο από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του δήμου. Κρίμα για τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου διότι αυτή η επένδυση θα έδινε ανάπτυξη στον τόπο και πολλές θέσεις εργασίας.

Πλήρης εγκαταλείψει από την Δημοτική Αρχή στην Τοπική Κοινότητα Γουριάς

Η δημοτική αρχή Λύρου το 2019 παρέλαβε ένα γήπεδο το οποίο ήταν κόσμιο και το κατάντησε να είναι αυτή την στιγμή ένα βοσκοτόπι. Ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου είναι γεμάτος με σκουπίδια και έχει γίνει εστία μόλυνσης για τους κατοίκους.

Στην πλατεία της Γουριάς εδώ και τρεις μήνες είναι εγκαταλελειμμένα υλικά ( άμμος, πλάκες, τσιμέντα). Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει το πότε και αν θα χρησιμοποιηθούν.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Κάποιοι μην νομίζουν πως έχουν την αποκλειστικότητα τώρα που έχουν εξουσία στα χέρια τους.. Γελάνε και οι πέτρες στο Μεσολόγγι, στις Οινιάδες.. πάνω χέρι κάτω χέρι θα σου κάνω μήνυση!

2 Επεισόδιο εκτυλίχθηκε έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος πριν λίγες ημέρες μεταξύ δύο παλιών συνοδοιπόρων. Ο ένας εκ των δύο το τελευταίο διάστημα το παίζει πολύ πονηρούλης και απ’ ότι μαθαίνουμε δεν θα γλυτώσει τα μπουκέτα με τα Λουλούδια… Θέμα χρόνου είναι!

3 Φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος περιπλανιέται στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου δηλώνοντας υποψήφιος δήμαρχος και μοιράζει κάρτες που αναγράφουν την υποψηφιότητα του… Μάλλον δεν έβαλε μυαλό με αυτά που έγιναν το 2014… Πάλι τα ίδια θα έχουμε!

4 Στενός συνεργάτης του Δημάρχου την είπε σε αιρετό γιατί κάθονταν με άνθρωπο που από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζει τον Δήμαρχο.

5 Ο εξ απορρήτων του Νίκου Ανδρουλάκη στο δήμο μας στηρίζει υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας τηλέφωνα και ψάχνοντας υποψηφίους που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του. Επίσης παροτρύνει υποψήφιο που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ να μην κατέβει… Αυτά τα γνωρίζει η Χαριλάου Τρικούπη και ο γραμματέας κ. Σπυρόπουλος; Έτσι οραματίζεται ο κ. Ανδρουλάκης το νέο ΠΑΣΟΚ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ;

6 Αν κατέβει τελικά για δήμαρχος ο σύντροφός και αδερφός σου όπως ισχυρίζεσαι με ποιον θα είσαι τελικά; Με τον πολιτικά αδερφό σου ή με τον εργοδότη σου; Πάντως για 30 αργύρια σταύρωσαν και τον Χριστό… εεε εσύ τον αδερφό σου θα τον πουλήσεις για λίγα ευρώ!

Τέλος

Καλό βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση