Καταψηφίστηκε από 156 βουλευτές η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Δεν πέρασε η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, καθώς μετά από την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στη Βουλή 156 βουλευτές καταψήφισαν, ενώ 143 ψήφισαν υπέρ.

Σημειώνεται πως συνολικά ψήφισαν 299 βουλευτές, καθώς απουσίαζε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, ενώ κανείς δεν ψήφισε «παρών».

Από το απόγευμα της Τετάρτης (25/1) έως και το μεσημέρι της Παρασκευής (27/1), βουλευτές, υπουργοί και αρχηγοί των κομμάτων, όπως και ο πρωθυπουργός ανέβηκαν στο βήμα της Βουλής για τις ομιλίες τους, με την ένταση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης να είναι μεγάλη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε τα «βέλη» του προς τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «από τα πάμπερς πήγαμε στις σακούλες», ενώ έστειλε το μήνυμα του για τις εκλογές σημειώνοντας πως «οι κάλπες θα σας στείλουν και πάλι στην αντιπολίτευση».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό για την υπόθεση των παρακολουθήσεων είπε μεταξύ άλλων «κύριε Μητσοτάκη γνωρίζατε για τις παρακολουθήσεις, εσείς τις παραγγείλατε».

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση