Αυτοκράτορας ο Ολυμπιακός, πάτησε την Αναντολού Εφές και πηγαίνει για την πρωτιά στη EuroLeague

Ο Ολυμπιακός είναι σε… καλό φεγγάρι και το απέδειξε για ακόμα μία φορά το βράδυ της Παρασκευής (3/2). Νίκησε με 76-70 την back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές στο καυτό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να φτάσει τα τέσσερα θετικά αποτελέσματα και να μείνει για τέταρτη αγωνιστική στην κορυφή της κατάταξης της EuroLeague την οποία πρέπει πλέον να στοχεύει χωρίς “αλλά” και χωρίς αμφιβολίες.

Στο 16-7 ανέβηκαν οι Πειραιώτες (9-3 εντός και 7-4 εκτός έδρας), που δεν είχαν τον Κώστα Σλούκα και τον Άλεκ Πίτερς, είχαν όμως ασύλληπτο πείσμα, πάθος, αποφασιστικότητα, τον Σάσα Βεζένκοβ σε MVP mode και τους Μιχάλη Λούντζη – Κώστα Παπανικολάου σε μεγάλη βραδιά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κρατήσει πολλά στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση, αυτό όμως που έκανε τη διαφορά ήταν η πίστη στο πλάνο και η ενέργεια που κράτησε τους ερυθρόλευκους όρθιους και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Στο 11-12 έπεσε η Αναντολού Εφές (7-4 εντός και 4-8 εκτός έδρας), που συνεχίζει να παλεύει για την οκτάδα και τη συμμετοχή στα playoffs της διοργάνωσης. Ο Σέιν Λάρκιν ήταν κακός, ο Βασίλιε Μίτσιτς έμεινε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, η αστοχία από το τρίποντο ήταν εκνευριστική κι ο Εργκίν Αταμάν πρέπει να βρει άμεσα λύσεις για να μη μείνει η ομάδα του εκτός στόχων από νωρίς. Ειδικά τώρα που οι Τούρκοι είναι πλήρεις και δεν έχουν άλλες δικαιολογίες.

Sport24.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση