Αγρίνιο-ασέλγεια σε τετράχρονο: Παρατάθηκε η προφυλάκιση του 29χρονου

Ενώ σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου, πήρε αναβολή η δίκη της babysitter και μητέρας του 29χρονου που κατηγορείται για φρικτές ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός τετράχρονου αγοριού στο Αγρίνιο, δικαστικές εξελίξεις υπάρχουν και με τον βασικό κατηγορούμενο.

Οπως είναι γνωστό η μητέρα του, θα δικαστεί στις 14 Δεκεμβρίου μετά την αναβολή της Πέμπτης ενώ η κατηγορία που αντιμετωπιζει είναι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, μιας και η κακοποίηση του μικρού αγοριού φέρεται να γίνονταν όσο η ίδια βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειας. Μάλιστα η οικογένεια του τετράχρονου κατηγορεί τη γυναίκα πως γνώριζε τα όσα συνέβαιναν , χωρίς να κάνει το παραμικρό.

Ως προς τον γιο της τον 29χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, η στρατιωτική δικαιοσύνη αποφάσισε την παράταση της προσωρινής του κράτησης στις φυλακές των Γρεβενών.

Επίσης, εκδόθηκε το βούλευμα που παραπέμπει τον 29χρονο σε δίκη  στο Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση.

Όπως αποκάλυψε το agriniopess, τον Νοέμβριο ο 29χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ακόμη κακουργηματική κατηγορία. Πρόκειται για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων που βρέθηκε σε λαπ τοπ που διατηρούσε στην οικία του. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια κάτω των δέκα ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση