Μαχαίρωσαν 22χρονο σε μπαρ – Καταδίωξε τους δράστες και έπεσε σε φαρμακείο, δείτε βίντεο

Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Αρτέμιδα.

Τρία άτομα ήρθαν στα χέρια με έναν 22χρονο θαμώνα του νυχτερινού μαγαζιού. Ξαφνικά, ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 22χρονο, ο οποίος έπεσε κάτω αιμόφυρτος. Οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Τότε, ο τραυματίας τους καταδίωξε με το δικό του όχημα, μέχρι που, στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Σαλαμίνος, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε φαρμακείο. 

Βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό στην Αρτέμιδα

Είναι 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου και λίγη ώρα πριν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από έναν 33χρονο Αλβανό σε μπαρ στην παραλία της Αρτέμιδας. Ο δράστης μετά τις μαχαιριές που κατάφερε στην κοιλιά του θύματος επιβιβάζεται σε ένα ταξί, το οποίο οδηγά ένας 33χρονος ομοεθνής του, και εξαφανίζονται με κατεύθυνση την Ραφήνα.

Το θύμα μπαίνει στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να πάει στο νοσοκομείο. Επί της λεωφόρου Αρτέμιδος συναντά το ταξί με τους Αλβανούς δράστες ενώ αυτό κάνει αναστροφή και αλλάζει κατεύθυνση.

Ο αιμόφυρτος νεαρός τους καταδιώκει αλλά στην προσπάθειά του να προσεγγίσει το ταξί πέφτει πάνω σε ένα φαρμακείο στη συμβολή της λεωφόρου Αρτέμιδος με την οδό Σαλαμίνος.

protothema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση