Κώστας Καραγκούνης: Διαψεύδει κάθε εμπλοκή με την υπόθεση του Κολωνού – Καταθέτει μήνυση για να εντοπίσει το «τρολ»

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας  της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης προσφεύγει στη δικαιοσύνη για συκοφαντικές αναρτήσεις στο δίαδικτυο. Το έκανε γνωστό ο ίδιος ενώ μίλησε  και στο 989 alpha radio και στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Γιώργου Ευγενίδη και ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει καν τον Ηλία Μίχο.

Με μήνυση απαντά ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης στα όσα αναρτήθηκαν και διακινήθηκαν από ανώνυμα προφίλ και τον θέλουν να έχει σχέσεις με τον παιδοβιαστή του Κολωνού Ηλία Μίχο.

Ο κ. Καραγκούνης μίλησε στο 989 alpha radio και στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Γιώργου Ευγενίδη και ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει καν τον Ηλία Μίχο και κατ’ επέκτασιν δεν μπορεί να έχει κάποια σχέση μαζί του.

«Προφανώς και όχι, δεν τον γνωρίζω ούτε έχω καμία σχέση» απάντησε ο Κώστας Καραγκούνης στην ερώτηση των δημοσιογράφων .

Όπως είπε ο κ. Καραγκούνης, «είδα ότι έγινε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία μου στα σόσιαλ μίντια από λογαριασμό τρολ. Προσωπικά θεωρώ ανάξιο λόγου να απαντώ στα τρολ αλλά τελικά μερικές φορές χρειάζεται να απαντάς και στον οχετό» και πρόσθεσε ότι έκανε μήνυση κατά αγνώστων ροκειμένου να εντοπιστεί από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο κάτοχος του λογαριασμού.

«Το μόνο που έχω να πω για αυτή την υπόθεση επειδή είμαι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ήμουν εισηγητής στο να γίνουν ισόβια οι βιαστές ανηλίκων. Η ανάκριση προχωράει, θα υπάρξουν και περαιτέρω εξειδικεύσεις για αυτό είχα ζητήσει την τροποποίηση του νόμου ώστε οι ποινές για τους βιαστές ανηλίκων να γίνουν ισόβια, μακάρι να προχωρήσει η έρευνα και όποιος εμπλέκεται να πληρώσει», είπε χαρακτηριστικά.

agriniopress.gr
Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση